- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Hát azért elég sok droid nem él meg ennyi verziót szóval ott még inkább jelen van ez .
Nyilván, mert zárt a rendszer.
A főverziók mindegyike tartalmaz valamit amiért érdemes frissíteni droidon is és ios-en is.
Erre meg Joey válaszolta hsz-ed előtt 2-vel. A régi telokból más sok minden hiányzik. Úgy ad, hogy közben el is vesz belőle.Mellesleg sztem az egész probléma ott kezdődik, hogy rád erőltetik az új ios-t. Ha esetleg még lenne egy olyan lehetőség is hogy visszamész arra a verzióra ami neked tetszik, sztem sokkal több Apple ügyfél lenne. Ezzel engem pl biztos hogy gondolkoztatóba ejtenének. Sok embernek feleslegesek az új ficsörök és fhd-s felbontás. Jól elvolna ha cserélne egy akkut és nem lassulna be a rendszer.
-
-
kchris78
veterán
Az 5 iden nem kap frissitest. Az 5s-re vajon meddig lesz? Szerintem akinek 5s van hasznalja ameddig jol esik de most ilyet venni... A legtobb ember amikor latja hogy mar nincs ra frissites akkor mar ott valamin tullepett az apple, villamoson bkvn jarkalva mar nemhogy 4s-t, 5-st sem latni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged