- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Maverick14 #30 üzenetére
Na igen, csak én arra lennék kíváncsi, hogy mit ki tervezett. A SpurEngine-t (4 SPE helyett célhardver van benne) pl. a Toshiba tervezte magának, szóval tudnak ilyesmit. (Persze mind nekik, mind a Sonynak van egy halom egyéb saját chipje.)
A mini Cellek elvileg külön fejlesztések.
Kérdezhetek még erről az Eclipse-ről? Az ugyebár egy IDE elsősorban Javás fejlesztéshez, de pluginekkel támogatott néhány más nyelv is. Szóval kérdésem, Java alapon dolgoztok, vagy valami más? Mennyire lehet így optimalizálni? ASM betétekben nem gondolkodtok? Vagy ott van pl. az IBM Octopilere, ami automatikus párhuzamosító+SIMD-ező fordító. Egyébként ez egyetemi projekt, hagy céges? A későbbiekben nem kerestek low-level programozót?
-
dezz
nagyúr
válasz
Maverick14 #28 üzenetére
Szerinted az IBM is kétféle 65nm-est csinált, vagy a sima változaton itt a Sony/Toshiba félét kell érteni? (Akkor monjduk pl. a Toshiba SpurEngine-je is rajta lenne.) Lehet, hogy már 3 féle változat van? (Illetve a Spurral 4.) És akkor most jönnek a 45nm-esek..
Ha nem titok, mihez kell az Eclipse?
-
dezz
nagyúr
válasz
Maverick14 #22 üzenetére
Aha, ott voltam, de arra nem nagyon figyeltem, mert gondoltam, azért gyűjtötték össze az email címeket, hogy elküldjék a slide-okat, de hiába vártam. Én egy olyan Performance/Consumer táblára emlékszem, amin fent 1+8-as, később 2+16-os Cellek voltak, alul meg 1+4-es miniCellek. Nem erre gondolsz?
Szerencsére utasítás szinten egyeznek a DP-it Illetően, azaz az első (ker. forgalomba került, mert volt egy 0. verzió) Cell is tartalmazza a DP-s utasításokat, csak jópár ciklusban hajtja végre őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest