Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
abban egyet tudunk érteni, hogy a jelenlegi törvényi szabályozás nem igazán jó, csak attól tartok, hogy két teljesen külön irányban állnánk neki változtatni. röviden csak annyi, hogy én nem tartom jónak ezt a "privátszféra überallesz" meg "bármire mondhassak nemet" elvet. mert (erős sarkítás következik: akkor mondhatnám azt, hogy én nem fogok adót fizetni, nem ezekre szavaztam. de élőbb példa: nem hagyom jóvá, hogy bekössék a csatornát, mert én inkább a kútba engedem a szennyvizet (és ezért az utcában levő többi ember is szív, mert nekik sem kötik be, ha nincs elég igen). vagy az 1000 fős Mucsaröcsöge polgármestere úgy dönt, hogy nem épül meg mellettük az autópálya, mert így benne lehet a hírekben. meg hogy a gyerek mondhassa azt, hogy nem közli a rossz jegyeket a szüleivel, mert ez az ő személyiségi jogait sérti.
értem, hogy a g az nem közhasznú társaság, de gyanítom akkor is ilyen felháborodás lenne, ha mondjuk a földhivatal fotózná körbe az utcákat. főleg ha utána eladná az adatbzist egy (külföldi) cégnek. ez a szolgáltatás is egy szélesebb (országokon átívelő) közösséget szolgál ki. lehet, hogy neked nem kell, de mondjuk másik pár millió embernek meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest