Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Dettó. Nekem is 10 mbit-es a netem és gond nékül megy a twich stream. Lehet a böngészőjével van valami, mert pl nálam operával néha meg akad a videó, míg chromeal és firefoxxal jó.
Annak mondjuk nem örülök, hogy külön mobil app kell neki. Miért nem migrálják bele a meglévő youtube appba? Esetleg letölthető extension formályában.
-
.LnB
titán
Egy nézőpontból nem nagyon figyelitek a dolgokat. A YT-nak ott van a világ összes pénze. (ez az egyik) Amennyiben a youtube kizárólagos szerződéseket köt majd nagyobb versenyekkel, ismertebb játékosokkal (az aktuális LoL sztárokkal) akkor szép lassan bedarálják a twitch-et. Nincs semmi baj a twitch-el, de a YT képes olyan agresszív marketingstratégiával előrukkolni ami célravezető. Lehet észre sem vesszük és 2-3 éven belül mindannyian a YouTube Gaming-et fogjuk csak bámulni, mert a nagy eseményeket az fogja közvetíteni.
Persze a Google-nek sem jön be minden, lőttek ők is már mellé. De az, hogy rövid időn belül ők legyenek az elsők, az nem egy megoldhatatlan feladat. -
wjbhbdux
veterán
-
Zedz
addikt
Twitch nekem is szimpatikus, de szerintem a YouTube csak mint név lesz ott, és kapunk egy gamereknek szabott oldalt. Igazából miért érné meg átmenni a nagyobb streamereknek? Főleg ugye a stream minősége az ami számít, illetve hogy melyik cégtől kapnak több pénzt. Mert ugye az is fontos, mennyit kér el a Twitch vagy a Google, és mennyi marad meg nekik.
-
Danex
addikt
Ha a késleltetést le tudnák vinni elég alacsony szintre, illetve 3000kbit-nél nagyobb forrást is elbírna akkor akár még jó is lehet.
Twitch-el is az a bajom, hogy FullHD-ban való sugárzáshoz kevés a 3000kbit
illetve nézéskor kicsi a buffer, 100mbit-es netem van ,de a twitch simán képes akadozni. -
falijja
őstag
Tuti verni fogja mindet...de a youtubehoz most is egy erőmű kell..

-
ledgeri
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Dehogy....

-
ledgeri
nagyúr
Ha meglévő g+-nélküli youtube accal nem lehet hsználni akkor pá ennek is!
-
Kasya
nagyúr
Jopofa rakcio volt a Twitch reszerol

En nem valtok, hacsak nem tudnak valamit felmutatni. Merthogy:
- Mire itthon is elerheto lesz...
- Kulon aplikaciot nem akarok meg erre is
- Reklamok reklamok hatan
- Twitch jatekbazisa igen nagy
- Twitch jatekosbazisa igen nagy
- Twittch jatekosokat tamogato, fizeto bazisa szinten nagyA kezdemenyezes ertheto a YT reszerol es nagy lehetosegi vannak, csak oldjak meg rendesen...
-
Edem05
őstag
Na akkor a Twitch lehúzhatja a rolót.
Hiába nevezték 2. Player-nek, hamar 1-es lesz. 
-
james001
veterán
Akik eddig is Twitch-en streameltek azok tuti nem mennek át erre,úgyhogy kérdés mennyire lesz "tele".
Meg amúgy is a Youtube néha eléggé fos tud lenni,a Twitch-el meg csak nagyon ritkán van valami baj. (vagy soha) -
wjbhbdux
veterán
Tudod, a reklámokból van bevétele annak aki a tartalmat szolgáltatja. Ha nincs reklám, akkor nem fogják sokáig ingyen csinálni. A Twitchnek nagy problémája, hogy főleg csak amerikából szereznek be reklámokat, nálunk alig fut valami, így sok EU nézőtől semmi bevétele nincs a közvetítőknek. A Google viszont nagyobb tapasztalattal rendelkezik a téren, így csábító ellenfél lehet belőle.
-
alevan
őstag
Gondolom tele lessz reklámokkal, a közvetítés kezdése előtt meg kell nézni a kötelező Coca Cola reklámot, és negyedóránként ki kell x-elni a alsó részen beugró hírdetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De amúgy nem ez lenne a stream szolgáltatás legnagyobb elismerése, hogy sikeresen megoldják a real time közvetítést?

illetve nézéskor kicsi a buffer, 100mbit-es netem van ,de a twitch simán képes akadozni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)