Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
Silentfrog #30 üzenetére
Én is lecseréltem az E4300-asomat egy új E6300-asra, sajnos nem mértem, hogy mennyi a különbség, de érezhető volt.
Jó lenne egy teszt, amiben beleszúrnak egy rendes VGA-t egy ION-os lapba, lehet, hogy nekem kell majd bevállalni
8600GT-ket lehet egyébként nagyon barátságos áron venni mostanában. Vicces lenne, ha a 9300-asra rá lehetne bizni a fizikát, és a 8600-as renderelne, kihajtaná az utolsó csepp teljesitményt is a lapból.
-
lajthabalazs
senior tag
G31-esre amikor legutóbb néztem, még nem raktak HDMI kimenetet, persze ez diszkrét grafikával már mindegy. A másik ellenérv meg a fogyasztás, az ION-os gépet be lehet állitani két 2.5"-ös lemezzel file-szervernek, de ha ugyanezt a G31-essel csinálom meg, az évente 10k-ba kerül. Alapvetően filmet nézni kéne a gép, amihez az a jó, ha tud FullHD-t dekódolni, van rajta 5.1-es hang és HDMI, valamint halk. Ez inkább az ION, mint az X3100.
-
lajthabalazs
senior tag
Igazából nem sokat kell fizetni a Pci-e -ért, 31k ez a lap, és a legolcsóbb ION a dobozos AsRock, ami tokkal vonóval RAID-képes lappal 80körül van. A 4670-es adott, PicoPSU-m van, AC-DC adapterem van, HDD-m van, csak a DDR3-as RAM-ok kellenek, mondjuk 2G 16k-ért, és akkor az már nem is a legalja, később ideiglenesen jó lehet majd ha platformot cserélek.
Nagyon eltalálták az árát a kicsikének, vagy minden más ION lap van túlárazva.
-
lajthabalazs
senior tag
A most használt 4670-est szántam bele, amint az E6300-as mellé sikerül jó áron találni egy 5770-est. Saját tapasztalatból beszélsz? Nagy felbontásoknál sem nyerek semmit az IGP-hez képest? Ha minden jól megy, a projekt része lenne egy Full HD plazma is, és arra gondoltam, hogy 1-1 egyszerűbb játéknál még segithet egy kicsit az a 4670-es (Far Cry 1, Civ 4, Fallout 3, MoHAA, COD 1-2....)
-
lajthabalazs
senior tag
Az AsRock már tart DDR3-as memóriával szerelt Atom-ot, igaz, ION platform felett. Ha minden jól megy, azzal lepem meg magam névnapomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged