Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
No, tegnap megjött a Lite, éjjel tudtam foglalkozni vele egy kicsit, de csak SIM nélkül állítgattam ezt azt. Elsőre az a benyomás, hogy ez a Sharp kijelző qrva gyönyörű, és nagyon rendben van a teló minőségileg. Kicsit nehézkes lesz a régi telóról való költözés, de örömteli
Eustock elég korrektül árazta be, náluk is már van készleten, nekem a gyári tokkal és üvegfóliával végül 84 körül állt meg (vám, áfa stb.). -
RudY
addikt
hmm...az Apollo Lite jobban megéri fele ennyiért...legalábbis szerintem (és főleg amire használom). Pár nap múlva kezemben, majd akkor elválik
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest