- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Diamond500 #3 üzenetére
"fun" voltál? Az érdekes. Bírom mikor valaki bedobál angol szavakat, anélkül hogy tudá mit jelentenek 😀
A HTC-re meg no comment inkább. Elavult szarok, jó drágán. Nem értem, miért léteznek még.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #6 üzenetére
ahhoz szolgáltató is kellene, aki belistázza
(#20) szsolt76: nem, ott már voltak egy jó 4 éve és nem ment. nincs rá pénz, nem tudnak versenyezni a nagyokkal. van még pár régi rajongó, aki megveszi a high-endet, de a középkategóriában régóta halottak, mint az utóbbi pár évben a Sony és az LG.
-
szsolt76
csendes tag
Sose fogom megérteni a HTC-t. Ezek ennyi idő után sem látják, hogy mi kell a népnek? Ennyi pénzért ezt a szart kire akarják rásózni? Vagy eleve arra hajtanak, hogy szolgáltatói kínálatba bekerülve értékesítik? Régen a HTC egyet jelentett a minőséggel. Most meg a túlárazott gagyival. Lassan oda jutnak, hogy nulláról kellene a brand-et újjáépíteni. Kár érte.
-
MikeWazowski
veterán
Randa és jellegtelen.
-
janeszgol
félisten
Nem lenne rossz, de drága.
-
Kár volt kiadni.....
Nagyon szereztném megkérdezni a marketingeseket, hogy ez most konkrétan melyik cég ellen lett kiadva. Úgy is versengenek mindig..
-
lolal
senior tag
Ezt a telefont, vélletlen nem 2016-ban akarták kiadni ?
Hulladék. A HTC meg ahogy mostanság megszokhattuk, önmaga paródiája. -
enginev3.0
félisten
Majdnem szép lett az kamera hátul
És plusz pont a prociert
Remélem nem sokan fogják venni, mert aztán meg szidják az androidot hogy milyen gagyi lassú -
roli543
őstag
Nem tudom miért, de nagyon tetszik a hátlap ☺️☺️
-
twollah1976
őstag
Ennyi penzert egyszeruen rablas.
-
Noukoum
veterán
Kellett mint egy falat kenyér.
-
nico9519
tag
Sose értettem hogyha már alul leszállópálya káva van, akkor miért nem lehet oda pakolni a navi gombokat, hogy ne rabolja a helyet a képernyőből? A OnePlusnak meg még egy pár gyártónak sikerült anno
-
mdraco
őstag
Lassan 2 éve adta közel ugyanezt a hardvert, a redmi 4X 40k-ért.
-
bedibazsa
senior tag
Kicsit HTC Wildfire S feelingem lett tőle. Régen, 2011 környékén mennyire szerettem volna egy olyan telót, de már akkor is drága volt.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Diamond500 #1 üzenetére
Magyarán vidám voltál?
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Diamond500 #1 üzenetére
-
RetepNyaraB
veterán
Csőd ez a társaság. De biztos sok gyengeképességű lesz, aki simán megveszi, pl szolgáltatói csomagban ahhoz, hogy visszahozza az árát.
-
kbyte1024
veterán
Snapi 435?
honnan kukázták elő?
-
Maxxy10
addikt
Érdekes helyen van az a kamera
-
Diamond500
senior tag
Felesleges. Tényleg nem tudom ki vesz még HTC-ét, írom ezt úgy hogy régen nagy HTC fun voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS