- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
válasz
tomboy0013 #29 üzenetére
Szaladj venni okosórát! Ki tart vissza? Nem értem mivel trollkodok...
Mint írtam (ez valahogy elkerülte a figyelmed), van olyan okosóra, ami már szerintem is egész jó. Én ebben a topikban csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy egy divatmárkás okosóra csak lehúzás és ahogy előttem is írta a kolléga, sokszor értelmetlen is. De nem kell egyetértsünk, erre való a fórum, hogy megvitassuk dolgokat.
Magam is örülnék egy olyan készüléknek, ami külsőleg egy kiforrott, minimalista, belsőben egy komoly időtálló technológiával felvértezett IOS kompatibilis szerkezet. Ilyen jelenleg nincs!
Nem fogom töltögetni fél naponta, kevés a tárhely, bután néznek ki, és a külsőt tekintve általában igen sérülékenyek is. Frontier, vagy a Garmin fēnix már tetszik. De nézd meg az árát mennyibe fáj.
Az a bajom még ezekkel, hogy egy vagyon kifizetni őket, és mérget mernék venni rá, hogy pár év múlva azért megoldják az aksi problémát. Akkor pedig ezek ára a padlón fog kikötni.
Úgyhogy most inkább én arra használom az órákat, amire valók. Ékszernek. Ha pedig HR mérés kell veszek egy strappes Polart, ami legalább pontos is. Nem csak a parasztvakítós zöld fényes technológia. -
AGE-T
őstag
válasz
tomboy0013 #26 üzenetére
Nem feltétlenül AZ kell tetsszen, inkább csak az értékállóság a nem mindegy. Tőlem aztán azt veszel, amit akarsz. De valószínűleg egy minőségi órával menőbb lehetsz mint egy ilyen játékkal. Ezek akárhogy nézed ékszerek, divat termékek. Ha a megjelenésed fontos számodra, akkor nem egy divatmárka termékével fogsz megjelenni.
Ha meg okosóra kell, akkor ott a Garmin. Az legalább bírja a strapát. Nekem is tetszik mondjuk a Samsung Frontier, de még gyerekcipőben jár ez az okosóra dolog.
-
macskea
őstag
válasz
tomboy0013 #14 üzenetére
Most is kb annyi, ha nem csak betopogsz, hanem van már valamiféle előfizetésed, és amellé kéred. Amúgy 75e.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Movado, Hugo Boss, Tommy Hilfiger és és Diesel logó virít a Baselworld kapcsán bemutatkozott, újabb adag Android Wear 2.0-t futtató okosórán.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Gitáros topic
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest