- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Viszont akkor nem látom mivel spórol a boldog tulaj, ha évi mondjuk 10e km-t rak bele. Mitől lesz ez jó?
Nem azt mondom, hogy a koncepciónak nem lehet létjogosultsága. De ebben a formában számomra inkább a parasztvakítás kategória. Főként mert városban még a zöld energia is javarészt csak álom. Így a környezettudatosságot rá húzni is az erős mese. A töltéstárolás egy vicc. Én nem hiszem, hogy ebben a formában önmagában az elektromos autózás képes lenne hatalmas teret nyerni. Az elektromotorok nagyon jók, hatékonyak. Rengeteg helyen használják a közlekedésben régóta. De az infrastruktúra és a kiszolgálásukra kiépített rendszer gyenge és kevés. Arról nem beszélve, hogy az emberiség az elektromosság előállítását még mindig túlnyomó részt fosszilis cuccok égetésével nyeri. Ha innen közelítem meg, akkor egy hybrid mindenképp életképesebb egyenlőre. Kevésbé kompromisszumos és önmagában el tudja látni a rövid és hosszú távú feladatokat. Nem feltétlen kell második autó sem mellé. Városban elektromos, arra elég az az 50-60km is. Minden másra meg ott a benzin. Így nekem ez ebben a formában inkább energia és pénz pazarló megoldás. A pénz is energia, amit meg keresel, gyártás, fejlesztés, stb és lehetne ezt a végtelenségig ragozni. Persze, kell a fejlődés. Az meg máshogy nem megy. De környezettudatosnak titulálni egy elektromos autót, csak azért mert direktbe nem éget üzemanyagot? Szerintem költői túlzás, még ha önmagában a tény igaz is. Persze, ez csak vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest