- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Érdekes olvasni a sok hozzászólást a hangulatról.
Abban egyetértek, hogy az első egy és utánozhatatlan. A kettő sem volt rossz, szerintem hozta az elvárhatót (bár az akkori ATI kártyák sajátossága miatt fénylett minden).
Ahogy látom páran innen azt várjátok, hogy ugyan abban a városban "díszletben" rohangáljon Max és henteljen széééééép lassssan (már ha van bullet time
). Én azt mondom, hogy nem árt egy kis vérfrissítés.
A hangulatot meg lehet őrizni úgy hogy hasonlóan sötét és borongós a sztori, de más helyen (hasonló eset a Sam Fisher története a Convictionban. Ott ez az arculatváltás jól sült el).Mindenesetre várjuk meg, hogy mi lesz belőle, kár és szűklátókörűségre vall, már előre temetni a dolgot.
Majd ha jönnek az első in game képek és videók, na az már nyújthat egy olyan támpontot, ami alapján már meg lehet ítélni a végterméket.Én minden esetre a cikk alapján bizakodom, mert úgy látszik tényleg megpróbálnak egy méltó folytatást letenni az asztalra.
-
Arnold2
őstag
URAM ISTEN!!
HA ezt így lehozzák és a sztori is állja a sarat akkor: "Marika, egy collectors rendel, elvitelre!"Mindig is nagy Max Payne rajongó voltam, és látván hogy tényleg törődnek vele kicsit jobb lett a napom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged