Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sajnos a CPU kevés. Limites a játék FXAA-val. 8xMSAA-val kellett volna nézni. De a magas felbontás beszédes. Ott láthatóan a limit kezd kitolódni, így a CF gyorsul.
A Skyrim alatt is megy a CF/SLI, csak egyszerűen baromira limitáló, hogy két logikai szálat használ a játék a lehetséges erőforrásokból. Mindenesetre, ha driverből erőltetsz rá SSAA-t, ami nagyon terhelő, akkor működik mindkét rendszer. Persze ezt senki sem nézi meg. -
northmahri
tag
Ja konzolom volt szerencsém a BF3-mal játszani majd PC-n. PC-n természetesen jóval nagyobb az élmény. A fix 60 nekem tökéletes lenne, nagyjából annyi is van most PC-n(FullHD, 2xMSAA, High), durva helyzetekben a legkevesebb fps amit eddig tapasztaltam az 37 fps. De ez egy 300ezres gép....De a mostani konzolok már gyakran kb 30fps-re vannak belőve.
Manapság szerintem csak játék miatt, senki sem vesz PC-t...Én nem csak játékra használom, hanem különféle erőforrás igényes programokra(2D,3D)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest