- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
northmahri
tag
Ja konzolom volt szerencsém a BF3-mal játszani majd PC-n. PC-n természetesen jóval nagyobb az élmény. A fix 60 nekem tökéletes lenne, nagyjából annyi is van most PC-n(FullHD, 2xMSAA, High), durva helyzetekben a legkevesebb fps amit eddig tapasztaltam az 37 fps. De ez egy 300ezres gép....De a mostani konzolok már gyakran kb 30fps-re vannak belőve.
Manapság szerintem csak játék miatt, senki sem vesz PC-t...Én nem csak játékra használom, hanem különféle erőforrás igényes programokra(2D,3D) -
northmahri
tag
Bakter búcsúzhatunk a PC gamingtől...bár kitudja ez rossz-e?! Konzolon is használhatsz egeret, billt, ráadásul ott nagyon fasza gyerek leszel
, és az ára a töredéke...de ha tényleg eltűnik a PC mint játékplatform, akkor valószínűleg valamivel megugrik a konzolok ára, hiába kis konkurencia...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest