- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen.
[link] -
Ez még csak a kezdet. Az igaz az ha az ai az npc-k teljes viselkedését átveszi, ott még nem tartunk.
Most csak reagálnak időjárás, idő, cselekmény, hely... szerint de csak szövegben. Ugyanakkor képesek már most követni, megtámadni meg alap dolgokat.
Nem csak a skyrim képes erre hanem igazából minden játék amely moddolható ilyen szinten. (Fallout4, de akár cyberpunk2077 is)
Ugyanakkor ami már most működik hogy a magyarításokat is felolvassa a szinkronhanggal. (Ai miatt én maradtam angolnál mert ahhoz nem kell nagy modell). Másik meg hogy maga a játékos szövegeit is fel lehet olvastatni akár melyik npc hangjával, nincs többé néma játékos karakter.Az meg extra hogy emlékszik a játékos szövegeire minden npc azaz ha valakit anyáztál az úgy is marad de ehhez még több erőforrás kell. (Jelenleg törlöm az emlékeiket)
-
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Helyi gépen is megy végre de még csak cpu onlyval (érkezik a kártya, tesla v100 mining verziója lesz)
-
LLM modell már megvan, mistral dolphin uncensored 7b medium lesz.
Valamint agressziót is feljebb is kell tekerni. Azt szeretném hogy ha inzulátok egy batár nagy nord-ot akkor ne mondja nekem azt hogy sajnálja hogy így gondolom azt hogy egy büdös nagy állat hanem egyből vágja le a fejem anyázva. A mostani GPT-3.5 turbo az cenzúrázott és félénk, nem a játékba való.
Amúgy ha valakit érdekli itt vannak az npc-k komplett infójai (énjei) amiből veszi az AI hogyan is kell reagálnia.
https://raw.githubusercontent.com/art-from-the-machine/Mantella/main/data/skyrim_characters.csv -
Megpróbálkozom helyileg futtatni az LLM-et: (nem mintha az openai drága lenne de sokkal poénosabb lenne mindent helyben futtatni)
Ez megy CPU only módban, nem feltétlenül kell hozzá cuda.
Helyi erőforrás megvan rá (36 szál 4.5ghz, 128Gb DDR4 4000)
https://github.com/LostRuins/koboldcpp/releasesA másik pedig aminek még nem néztem utána:
https://github.com/oobabooga/text-generation-webui/releasesMég mindíg nem találtam meg az igazi legjobb ár érték arányú budget cuda gyorsítót.
Nagyon a Tesla P40 felé hajlok (24Gb vram) de az nvidia CMP kártyák is jók lehetnének.LLM modellt meg valami cenzúramenteset választok, szóljon be, legyenek kemények az npc-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest