- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen.
[link] -
Ez még csak a kezdet. Az igaz az ha az ai az npc-k teljes viselkedését átveszi, ott még nem tartunk.
Most csak reagálnak időjárás, idő, cselekmény, hely... szerint de csak szövegben. Ugyanakkor képesek már most követni, megtámadni meg alap dolgokat.
Nem csak a skyrim képes erre hanem igazából minden játék amely moddolható ilyen szinten. (Fallout4, de akár cyberpunk2077 is)
Ugyanakkor ami már most működik hogy a magyarításokat is felolvassa a szinkronhanggal. (Ai miatt én maradtam angolnál mert ahhoz nem kell nagy modell). Másik meg hogy maga a játékos szövegeit is fel lehet olvastatni akár melyik npc hangjával, nincs többé néma játékos karakter.Az meg extra hogy emlékszik a játékos szövegeire minden npc azaz ha valakit anyáztál az úgy is marad de ehhez még több erőforrás kell. (Jelenleg törlöm az emlékeiket)
-
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Helyi gépen is megy végre de még csak cpu onlyval (érkezik a kártya, tesla v100 mining verziója lesz)
-
LLM modell már megvan, mistral dolphin uncensored 7b medium lesz.
Valamint agressziót is feljebb is kell tekerni. Azt szeretném hogy ha inzulátok egy batár nagy nord-ot akkor ne mondja nekem azt hogy sajnálja hogy így gondolom azt hogy egy büdös nagy állat hanem egyből vágja le a fejem anyázva. A mostani GPT-3.5 turbo az cenzúrázott és félénk, nem a játékba való.
Amúgy ha valakit érdekli itt vannak az npc-k komplett infójai (énjei) amiből veszi az AI hogyan is kell reagálnia.
https://raw.githubusercontent.com/art-from-the-machine/Mantella/main/data/skyrim_characters.csv -
Megpróbálkozom helyileg futtatni az LLM-et: (nem mintha az openai drága lenne de sokkal poénosabb lenne mindent helyben futtatni)
Ez megy CPU only módban, nem feltétlenül kell hozzá cuda.
Helyi erőforrás megvan rá (36 szál 4.5ghz, 128Gb DDR4 4000)
https://github.com/LostRuins/koboldcpp/releasesA másik pedig aminek még nem néztem utána:
https://github.com/oobabooga/text-generation-webui/releasesMég mindíg nem találtam meg az igazi legjobb ár érték arányú budget cuda gyorsítót.
Nagyon a Tesla P40 felé hajlok (24Gb vram) de az nvidia CMP kártyák is jók lehetnének.LLM modellt meg valami cenzúramenteset választok, szóljon be, legyenek kemények az npc-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest