- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Én a lődözősre gondoltam. És sajna teljesen igazad van, hisz például annak ellenére, hogy az MW2 tényleg nem egy überjól sikerült átírás, sőt az egész egy hulladék, mégis onnan jövök épp... De hát ennek hol a vége érted, ez a rossz ebben a körben. Ha a lécet magasra tevők száma olyan alacsony az adott szegmensben, akkor miről beszélnünk
-
hoffman_
nagyúr
Kicsit talán túlaggódtam, igazad van, az eddigi 2 részre alapozva biztosan. Egyébiránt nem kongatok semmit, derült égből villámcsapásként is jön a dolog, nézzük csak az MW2-őt. Az ottlevést hagyjuk, tudod Te is nagyon jól, hogy ha konzol van, akkor te foggal körömmel véded, pedig nincs mitől
Egyébként belenyúltál a tutiba, a legutolsó 2 témába vágó írásnál valóban vészmadárkodtam, igen. Se előtte, se utána nem találsz ilyet. Ne legyen alapja, még csak a gondolat se körvonalazódjon meg a készítők fejében, és akkor sztronóztatom
-
hoffman_
nagyúr
Most ne izzítsd be a szokásos motorjaid, nem a konzol ellen beszélek, nyugi. Nem gondolod, hogy kicsit túlspilázod a dolgot? Mindehol ott vagy, ahol egy pici konzol/PC szikra is kisülni látszik. Nem kell ezt ilyen véresen komolyan venni. Arról van szó, hogy amennyiben konzol lesz az alap,úgy mi PC-sek baszunk rá.Ha annyira konzol guru vagy, akkor pontosan tudod, hogy ez mivel jár irányítás terén, azt gyakorlatilag lehetetlen normálisan átportolni. És mivel egyidőben jelenik meg a platformokra, én úgy gondolom, hogy a készítők az egyszerűbb megoldást választják, miszerint a kész konzol alapot dobják át PC-re. Ne legyen igazam, csalódnék a BioWare-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest