- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Én a lődözősre gondoltam. És sajna teljesen igazad van, hisz például annak ellenére, hogy az MW2 tényleg nem egy überjól sikerült átírás, sőt az egész egy hulladék, mégis onnan jövök épp... De hát ennek hol a vége érted, ez a rossz ebben a körben. Ha a lécet magasra tevők száma olyan alacsony az adott szegmensben, akkor miről beszélnünk
-
hoffman_
nagyúr
Kicsit talán túlaggódtam, igazad van, az eddigi 2 részre alapozva biztosan. Egyébiránt nem kongatok semmit, derült égből villámcsapásként is jön a dolog, nézzük csak az MW2-őt. Az ottlevést hagyjuk, tudod Te is nagyon jól, hogy ha konzol van, akkor te foggal körömmel véded, pedig nincs mitől
Egyébként belenyúltál a tutiba, a legutolsó 2 témába vágó írásnál valóban vészmadárkodtam, igen. Se előtte, se utána nem találsz ilyet. Ne legyen alapja, még csak a gondolat se körvonalazódjon meg a készítők fejében, és akkor sztronóztatom
-
hoffman_
nagyúr
Most ne izzítsd be a szokásos motorjaid, nem a konzol ellen beszélek, nyugi. Nem gondolod, hogy kicsit túlspilázod a dolgot? Mindehol ott vagy, ahol egy pici konzol/PC szikra is kisülni látszik. Nem kell ezt ilyen véresen komolyan venni. Arról van szó, hogy amennyiben konzol lesz az alap,úgy mi PC-sek baszunk rá.Ha annyira konzol guru vagy, akkor pontosan tudod, hogy ez mivel jár irányítás terén, azt gyakorlatilag lehetetlen normálisan átportolni. És mivel egyidőben jelenik meg a platformokra, én úgy gondolom, hogy a készítők az egyszerűbb megoldást választják, miszerint a kész konzol alapot dobják át PC-re. Ne legyen igazam, csalódnék a BioWare-ben.
-
hoffman_
nagyúr
Szuper, tehát eljutottunk oda, hogy végre a ME is szaros konzolport lesz. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest