- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
A suicide mission zenéje sokkal jobban passzol a végéhez mint az eredeti. Az olyan lehangoló, ez meg inkább pörgős és győzelemmel teli hogy végre kiírtjuk a reapereket.
-
nanorambo
őstag
-
-
nanorambo
őstag
Naneee.
Én sem igazán vagyok megelégedve a befejezéssel, de nem azért mert nem happy end. (legalább is shepard számára nem happy end)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szóval a scene hogy Shep. túléli, az benne volt a játékban. Igazán belerakhatták volna az EC piros endingjébe az elég magas ems pontos endinghez a fellélegzős képsor helyére.
No mindegy, a srác ügyes, köszönjük neki.
-
mrhitoshi
veterán
Ebből a játékból lehetne az első olyan film adaptáció, ami jobban sikerült, mint az eredeti mű.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Valamit félreérthettek, akik ezt csinálták. A rajongók többségének nem a befejezéssel, hanem annak módjával volt gondja. A történethez nem kapcsolódó, légből kapott és még a mass effect univerzumhoz képest is irreális színes és csak 3 féle befejezés volt a baj... Bár ebben láttam pár képet, amit még máshol nem (:
-
Chabe89
addikt
Hát már bocsánat, de ezzel felesleges volt ennyit szenvedni. Én azon hülyék közé tartozom akik teljesen elégedettek voltak az extended cut-os destroy endingel.
-
ldave
félisten
Most ez valami fan-fiction vagy esetleg valami összeollózott történet?
-
leviske
veterán
Nem tudom... Nekem nem a happy end hiányával volt a gondom, hanem hogy olyan zárást kaptunk, mint a DAO és DA2 esetében. A főhősön kívül nincs aki révbe ért (vagyis képekben kapunk pár utalást, ami egy semmi...), pedig tuti, hogy nem tér vissza a szereplők nagy része.
(#3) @TOM: Meg a zöld.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Milyenre? HOgy a Reaperek meg az emberek kéz a kézben, egy virágmező közepén ugrándozva éneklik a Kumbaya-t?
-
mnmlst
tag
kovezzetek meg, de en mas tipusu happy endingre gondoltam elsore
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest