Új hozzászólás Aktív témák
-
DrTroglodyte
tag
-
vitaro
senior tag
Szerintem kamu. A boríton látható kép volt a Gameinformer címlapja, csak valaki rávarázsolt még egy omni-toolt is Shepard kezére.
-
Mártógyurma
tag
Addig se kelljen fél lábon állnom, amig ez a lagos szar készülék valaha képes lesz egy hc. játékban teljesértékűen helyettesíteni a gamepadot.
-
-
leviske
veterán
Pedig ezt a Dragon Age 2-be kellett volna, hogy a rogue karaktert csak cigánykerekezve lehessen irányítani.
-
unic
tag
"komoly" "kinetic"? ez a ketto szerintem kizarja egymast. Igy is sokat vesztett a jatek az ME2 "egyszerusitesevel". Eszmeletlen kinszenvedes volt nekem atszokni egy jol atgondolt kezelesrol + sandbox "szeru" vilagrol + kellemes es valasztekos karakterfejlesztesrol, egy elegge korlatolt folytatasra, csak a sztori vitt elore.
-
ZSOOLT2
tag
Valszeg minijátékokat, vagy közelharcokat lehet Kinecttel irányítani.
-
tDr1v3r
veterán
Gondolom a kissebb feladatoknál (energiaszint-pakolás, egyéb minifeladatok) lesz jelentős, de remélem nem fog kiterjedni másra... egyszerűen nem érzem úgy hogy ehhez illene a "hadonászás".
-
Def26
félisten
Ezek szerint, akár az első komoly játék is lehet a Mass Effect 3 ami Kinect támogatást kap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged