- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
GeryFlash #48 üzenetére
Pontosan tisztában vagyok a teljesítményszintek fogalmával, ha hiszed, ha nem.
Az, hogy nem sikerült felfogni amit írtam("2070-nél a 3060Ti is erősebb", nem a "szintet hozza"), az a te szegénységi bizonyítványod; hogy ezek után még a sikertelen felfogásod alapján magas lóról személyeskedve kioktatsz, az a te arroganciád, vagy még inkább bunkóságod mutatja. Még arra is képtelenné tesz, hogy érdemben válaszolj/cáfold amit írtam. Hogy mi a véleményed arról, amit nem írtam, pont nem érdekel.Akkor még egyszer, hátha így leesik:
A 3060Ti a 2070-nél erősebb.
A 3060Ti a 2080S szintjét hozza.
Tessék, egy teszt ennek az állításnak az alátámasztására. Meg egy másik is.Jó szórakozást hozzájuk!
Hogy ki és milyen idióta, annak a sommás megállapításától jelen esetben én eltekintenék... a te helyedben pedig pláne... -
Kansas
addikt
válasz
GeryFlash #46 üzenetére
Az hogy te mit vársz el a fejlődés mértékétől, a te bajod.
Vagy van valami iparágilag elfogadott definíció a "bare minimum"-ra, amit számon lehetne kérni? Maximum a konkrét ígéreteket amiket a gyártók tesznek(bár az AMD mostanság a kellően hangos hisztinek is enged, mint az alaplapok által supportált procik témakörében, holott de facto sosem ígérték, hogy minden AM4 proci működni fog minden AM4-es lapban).Amellett meg a fejlesztésnek több iránya is lehet, a nyers teljesítmény mellett pl a fogyasztáscsökkentés is vagy pár frankó új feature, ha csak a GPU-knál maradunk... ki mondja meg és mi alapján hogy ezek melyike milyen mértékben számítandó be az elvárt fejlődésbe? Mennyit ér a DLSS egy 3050-en? Vagy az RTX? És ugyanezek egy 6600XT-n? Vagy 3080-on? Mihez képest nézed a fejlődést?
Bullshit az egész. Termékek vannak, amiket ha szükséged van rá(kielégíti az igényeid) és megfelelő ára van megveszel, ha nem akkor meg nem.
Az hogy adott esetben többet szeretnél kevesebbért cserébe, vagy más fejlesztési irányt, az egyéni szoc. probléma, illetve kimeríti az "így jártál" fogalmát. -
Kansas
addikt
válasz
GoldhandRent #40 üzenetére
Azért azt is vedd bele, hogy a következő generációban az azonos árú nagyobb erejű nem feltétlenül azonos számmal végződik... pl a 2070-nél a 3060Ti is erősebb...még ha változó mértékben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest