- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irónia: Többnyire dícsérő, elismerő szavakba burkolt, keserű, de szellemes, finom gúny.
Nem csak neked lett címezve a komment, hanem mások felé is, mivel senki nem tudja, hogy mekkora fogyasztása lesz ennek a processzornak, de már mindenki tudni véli, hogy ne mfogja bírni az akksi, pedig sok egyéb tényező is dominánsan befolyásolja a fogyasztást.
Kell javítani az akkuk teljesítményén, de nem tudni, hogy ez a proci mennyit harapna a jelenlegi akkukba.
Mindemellett már kezd unalmas lenni, hogy minden topicban, ahol egy újabb fejlesztésről olvashatunk, egypáran leírják vagy utalnak rá, hogy inkább az akkun kellene fejleszteni.
A második részét a megjegyzésednek pedig tévesen címezted nekem, mivel erre semmiféle utalást nem tettem.Emellett pedig még peched is volt, hogy éppen a te hozzászólásodra írtam le azt szarkazmussal, hogy még nem is tudjuk a fogyasztását a procinak, de máris tudni véljük, hogy hamar lemerül majd a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő