- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Sometimes: Success requires sacrifice 6NX3N-26LLE-K6Q4T
-
maross
nagyúr
senki többet harmadszor (origines kódok)
Peggle Deluxe, Bejeweled 3, Bookworm Deluxe, Escape Rosecliff Island, and Feeding Frenzy 2 Deluxe: 3ZBÉ3-M756-SQXD-U3HAROM5-RTJT
Plants vs Zombies GOTY Edition, Peggle Nights, and Zuma's Revenge: BBIKSZIKSZ-9KETTOBL-CNPC-V6XL-J5ANEzzel az utolsó két kallódó kód is kiosztásra került.
-
maross
nagyúr
regenmindenjobbvot
1) Peggle Deluxe, Bejeweled 3, Bookworm Deluxe, Escape Rosecliff Island, and Feeding Frenzy 2 Deluxe: *** atomeec felajánlása
2) Plants vs Zombies GOTY Edition, Peggle Nights, and Zuma's Revenge:*** atomeec felajánlásaEz a két tétel még benne maradt a zsákban. Ha valaki jatszana is veluk, ebben a porosodo topicban keretik jelezni, es holnap este a gep kisorsolja a nyertest.
-
maross
nagyúr
Tovabbgordultt az elet, lemosta a ninja alapot a szinrol
. A megmaradt nyeremenyek a felajanlok beleegyezesevel szetosztasra kerultek a bluegift es az elobb emlitett Ninja topic kozott - utobbi puzzle-ok formajaban, merazjo.
Aki esetleg lusta hozza puzzle-t kesziteni, de van folos jateka, privatban at lehet kuldeni a kodot es megcsinalom en hozza a puzzlet.
Tovabbi szep napot mindenkinek!
-
Heavyrain
őstag
NYEREMÉNYJÁTÉK:
A rejtvény 3 részből áll. A második részben 19 képről kell megmondani,hogy melyik filmből vannak. (Tudom,hogy lehet csalni,de kérlek ne tegyétek,mert akkor értelmét veszti az egész játék!) A harmadik részben azt haszáljátok,aminek száma 26 ,különben nem fogjátok tudni megoldani.
Az első 3 megoldó választhat 1-1 játékot a teljes Kódfejtő ninja alapból. 1 hét múlva érkeznek a segítségek,ha addig nem oldanátok meg.
Sok szerencsét és jó játékot:aHR0cDovL3d3dy5pdHN0b29oYXJkLmNvbS9wdXp6bGUvY0dwWEhlbWE=
-
mepet
addikt
-
SRII
őstag
28 ?
-
mepet
addikt
Egyik sem talált eddig.
-
bullseye
addikt
107 vót már?
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Nem nyert.
Egy apró segítség:
3.1 feladat: csere arra, hogy melyik hányadik mássalhangzó! (b=1, c=2, ...)Végigszámoltam megint az egészet. 4 perc volt, mértem.
-
bullseye
addikt
42
-
mepet
addikt
Eddig nem talált! (sőt egyre "hidegebb")
-
Hunbeast87
senior tag
(#89) mepet:Az utolsó feladat utolsó része nem teljesem világos. De ha az amire gondolok, akkor nekem 553 jött ki.
Sejtem, hogy valahol valamit elrontottam, de legalább megpróbáltam.Persze a válaszüzenetet utólagosan csak így tudtam megoldani
-
tomsolo
addikt
-
eszement24
aktív tag
66
-
mepet
addikt
A kódfejtő ninja alap 15. feladványa
A feladat megfejtését erre a hozzászólásra válaszban kérem ebben a topicban leírni! Tehát NEM privát üzenet formájában, hanem itt, ebben a topicban válaszüzenetben (méghozzá erre a hozzászólásra)!!!
Kérlek értsétek meg, hogy a korrektség jegyében senkinek sem árulom el a megfejtést, továbbá én nem vagyok éjjel-nappal online, hogy az első megfejtőt várjam. Amint én észreveszem a helyes megfejtést ebben a topicban, szólok!
Privátokra nem válaszolok a rejtvénnyel kapcsolatban.
Az első helyes megfejtő választhat a könnyű feladvány nyeremények közül!
Tehát a feladat:
https://justpaste.it/ninjaA jelszó pedig: ninja magyarul
Apró segítség: a megfejtés egy egész szám.
-
maross
nagyúr
Még mindig el a topic, barkinek aki igenyesebb rejtvenyt szeretne kesziteni, a Ninja Alap szivesen szponzoral jatekokat.
-
mepet
addikt
Az nyer, aki először beírja a megfejtést képező karakterláncot ide ebbe a topicba válaszként erre a hozzászólásra!
-
maross
nagyúr
nyeremenyek updatelve, atomeec felajanlott egy talicska jatekot, koszonjuk!
-
maross
nagyúr
Mai nyeremeny:
mar29: Wizard of Oz rejtvenye, nyertes icyshadow, nyeremeny bang bang racing, bullseye felajanlasa es The Journey Down: Chapter One Wizard of Oz felajanlasa
grat
-
SityiSXT
őstag
Könnyed(?) képrejtvény
Próbáltam Google-állóra megcsinálni. -
Hunbeast87
senior tag
Mennyi fejtörést okozott nekem a "csak PC játékok nevei összekeverve" rejtvény!
De csak meglett... -
maross
nagyúr
nyeremenyek updatelve, Wizard of Oz bedobott par ajandekot
.
-
Szilopapi
csendes tag
Most a filmek címeit imdb -ről másoltam magyarul és angolul, nem lehet tévedni!
Sok sikert!
-
maross
nagyúr
Nyeremenyek updatelve
Konnyu feladvany nyeremenyek:
Civilization IV: Complete Edition, humble gift (Hunbeast87)
Darkest Hour: A Hearts of Iron Game, steam kulcs
Darksiders 2 - Abyssal Forge DLC + Shadow of Death DLC, steam kulcs (Hunbeast87)
Eryi's Action, steam kulcs
Ether Vapor Remaster, steam kulcs
Fairy Bloom Freesia, steam kulcs
Gorky 17, steam kulcs
IL-2 Sturmovik: 1942, steam kulcs (Szilopapi)
Knights of Pen and Paper +1 Edition, steam kulcs
Legendary, steam gift
Naval War: Arctic Circle, steam kulcs
Orion Dino Horde, steam gift
Pinball FX2 - Civil War Table, steam gift
Pinball FX2 - Epic Quest Table, steam gift
Rekoil, steam kulcs
Satazius, steam kulcs
Sniper: Ghost Warrior 2 Collector's Edition Content Upgrade, steam kulcs (Szilopapi)
Starseed Pilgrim, humble gift (-Nemtom-, hunbeast87)
Takedown: Red Sabre, steam kulcsKozepes feladvany nyeremenyek:
Enclave, steam kulcs (Szilopapi)
FEZ, humble gift (-Nemtom-)
Nazi Zombie Army 2, steam gift (Hunbeast87)Nehez feladvany nyeremenyek:
- -
bullseye
addikt
Már késő, megtettem.
Íme a 100% keresőbiztos képrejtvény! Gimnáziumi barátaim legendákat tudnak mesélni arról, milyen béna vagyok ebben, és mekkora kunszt, hogy így is kitalálták mindig a dolgokat. És gépen még nehezebb, úgyhogy hajrá, nehéz lesz és fájdalmas!
-
bullseye
addikt
Én is készítenék egy ilyesféle rejtvényt, mit érdemes használni képmegosztásra?
-
Szilopapi
csendes tag
válasz
Szilopapi #68 üzenetére
Rejtvény 4
Itt most nem filmekből képek alapján kell kitalálnod a címet!
Ennél a rejtvénynél pc játékok nevei vannak összekeverve és a nevét kell kitalálni! -
Szilopapi
csendes tag
Ezt már megpróbáltam olyanra csinálni, hogy ne 2 perc után már csak 1 kelljen!
Figyeltem a címek hogyan kezdődnek, minden ott van a leírásban!
Sok sikert, és ha valami hiba megint becsúszna elnézést érte! -
bullseye
addikt
Azért nem csak itt vannak ügyes ninjákok. Most vett fel valaki random Steamen, hogy adjak neki cuccost...
2014. február 27.
20:25 - hun_bullseye: Hali!
20:25 - hun_bullseye: Ismerjük mi egymást?
20:25 - xxxxxxx: hali
20:25 - xxxxxxx: nem de tudnál abba segíteni hogy én egy játékra gyűjtök és nem tudnál-e adni pár cuccost? pls!
20:26 - hun_bullseye: Persze, szí@esen adok vadidegeneknek cuccost. Mi kéne, COD Ghost, Planetary Annihilation?
20:27 - xxxxxxx: nem kell ilyenek valami kártya vagy játékból felszerelés ha van castle stromod az jó lenne arra gyüjtök -
Szilopapi
csendes tag
[rejtvény 1 megoldások]
ezzel a linkel mutatja ? -
Szilopapi
csendes tag
Sziasztok, készítettem még 1 rejtvényt!
Sok sikert[Rejtvény 2]
-
Szilopapi
csendes tag
Mivel kivagyunk halva ezért gondoltam csinálok egy kis rejtvényt!
röviden a feladatok lényege hogy kaptok képeket filmekben lévő "szörnyekről" és ki kell találni a filmet!Jó szórakozást
Sok sikert!
-
mepet
addikt
válasz
morvaigaben #45 üzenetére
A valszám hozzám se állt közel sose, a biominális integrál alakját innen vettem, a többi azonosságot pedig a kézzel írott jegyzeteimből.
Akit érdekel a linkelt weblapon rákereshet pl. a sin(x) sorbafejtett alakjára (x21-nél volt), és hasonlókra.Ja és a feladatot egy TI-89-es számológéppel ellenőriztem le, kb. akkora feladat volt a helyes szintaxissal beeütni a feladatot, mint kitalálni. Érdekesség, hogy a gép percekig számolt!
-
mepet
addikt
válasz
morvaigaben #43 üzenetére
Biztos, mert nincs az az isten, hogy mégegyszer végigszámoljam.
-
mepet
addikt
válasz
morvaigaben #41 üzenetére
Szívesen!
szerintem detX=x11*x22-x12*x21
A kedvencem az x12 volt, mert az "e ad mínusz x négyzet" nevezetes integrált a feladat elkészítése közben ismertem meg.
-
mepet
addikt
válasz
morvaigaben #38 üzenetére
A helyes megfejtés: 431
A megfejtő: morvaigabenA helyes megfejtés a feladat kiírásától számítva 2 óra 36 perc alatt született meg.
Gratulálok, szép munka!
Nyereményeddel kapcsolatban privátban megkeresünk.
-
morvaigaben
tag
válasz
morvaigaben #38 üzenetére
Visszavonom.... makacsul ragaszkodok a -209-hez
-
morvaigaben
tag
Biztos valami előjelhiba lesz
akkor 431
-
eami
veterán
2014
-
-Nemtom-
őstag
228995
-
mepet
addikt
válasz
Hunbeast87 #28 üzenetére
Na jó, első segítség:
x egész szám.
-1 000 000 000 < x < 1 000 000 000
-
-Nemtom-
őstag
0
-
Heavyrain
őstag
Amúgy mi a nyeremény?
-
mepet
addikt
válasz
Hunbeast87 #15 üzenetére
Nem nehéz ha mondom, rontom-bontom!
-
mepet
addikt
válasz
shadow1901 #13 üzenetére
nem talált.
-
morvaigaben
tag
+1 !
-
maross
nagyúr
válasz
SenorGrande #4 üzenetére
jo, mire?
-
SenorGrande
senior tag
Jelentkeznék!
-
tipuka
addikt
upupupup!
-
sith7
félisten
up a kezdeményezésnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest