- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
A p10 lite ot hivatalosan nem forgalmazzák Magyarországon?
Csak mert a huawei magyar oldalán nincs fent -
mulika2
csendes tag
Én tegnap vettem egyet az expertben, 339-euró volt. Szép és ügyes telefon 4GB memóriával. Nem is értem, hogyan képzelik a "magyarverziós" 3 GB-ot.
-
Cassi
őstag
A legújabb adatlapok szerint Kirin 658 van benne, tehát 2,1 GHz 2,0 helyett a fő magokban. Az ac-s wifi is igaznak tűnik. Továbbá sok árlistában az eredetileg megadott ár (349 eur) alatt hirdetik, vagyis talán mégsem lesz sokkal drágább a P9 Lite-nál. Így már határozottan jobban fest.
-
.Szaki.
addikt
Mondjuk az tényleg érdekelne, hogy a gyártók mi alapján döntik el azt, hogy egy adott régióban kevesebb tudással adják el ugyanazt a telefont. Nem kell ehhez Huawei-nek lenni, ott az LG G6-os probléma is, meg még rengeteg más hasonló példát lehetne sorolni. Egyszerűen nem értem.
A Huawei pedig szépen próbál felfelé törni, csak egyre rosszabb politikával. Anno a P8 Lite egy baromi jó ajánlat volt (a nagyobb kijelzős, de ennek megfelelő tudású Honor 4X-re ugyanez volt igaz), aztán szépen lassan kezdenek átállni arra a politikára, amit a nagyok is csinálnak. Egyre többért adunk egy adott régiónak egyre kevesebbet és közben rengeteg név alapján érthetetlen modellekkel sorozzuk a közönséget. Csak szerintem azt felejtik el, hogy pont az effajta a politika miatt álltak át sokan anno Huaweire, erre most ugyanazzal kezdik el szívatni az embereket. Én biztos, hogy egy A5-öt választanék a P10 Lite helyett.
-
nrg_52
addikt
Hat nem tudom. Ennyiert mar bele lehet csuszni idonkent egy akcios honor 8-ba.
-
Fejvadi
nagyúr
Sikerült jól bekeverni a nevekkel.
-
Matada2.3
veterán
Huha, ez eléggé kacifántos
Teszem azt 625 lesz benne? Akkor nem is lenne olyan rossz vétel.
-
nico9519
tag
Ezt komolyan be kéne tiltani, hogy bizonyos országokban lebutított változatot áruljanak
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem hivatalos információnk szerint Magyarországon is piacra kerül majd a termék, de 3 GB RAM lesz a hazai verzióban.
-
-
-
-
törölt tag
Nem értem, miért zavaró ez. Én EU-s polgárként EU-s terméket nézek, teljesen mindegy így számomra, milyen neve van Kínában, USÁ-ban, azokon a helyeken mi kapható. Aki pedig olyan bátor, hogy más piacról akar rendelni, az ahhoz is legyen az, hogy az elnevezéseknek utána jár.
-
RaveForce
veterán
A sima p10 is eleg lite lett mar alapbol.
-
batai15
félisten
hát kezdenek nagyon elszállni ...
Huawei sem kellene ezek után,mert minél tobb modelljük van annál hihetetlenebbek -
ghiottone
nagyúr
Akkor most ez körülbelül a Huawei P9 Lite (2017) csak 4GB rammal?
és ugye más piacon más nevek - P8 Lite 2017, Nova Lite....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest