- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#27070592 #68 üzenetére
Igen, de a fel-le billentés mellett még kihajthatod oldalra is. Nem értem mondjuk miért jobb a képeden látható pozícióban tartani a kijelzőt, mint mondjuk simán lebillentve.
Én mondjuk az előre kihajtást sem használnám semmire, de nem fáj, hogy ott van, amíg nem befolyásolja a gyorsan le vagy felhajtást. -
törölt tag
válasz
#27070592 #66 üzenetére
Használtból vehetsz nem FF-et is, és még olcsóbb lesz vagy több funkciót kapsz az adott pénzért. Nyilván ha az a cél, hogy FF legyen, azt nem teljesíti, de szerintem ez kevés embernek nyújt tényleges előnyt.
Hogy érted, hogy csak 3 oldalról használható? Hány oldalról szeretnéd használni?
-
törölt tag
válasz
#27070592 #33 üzenetére
Nem azzal van bajom, hogy kihajtható, hanem azzal ahogy a mechanika meg van oldva. Mert ha csak le-fel akarom dönteni, akkor is előbb ki kell teljesen hajtani és utána csavargatni. Ráadásul bal kézzel jobb oldalról hajtva, nem kényelmes. Akkor már sokkal inkább az X-T100 megoldása.
Persze, az A7s nagyon jó gép, de elég sokba kerül. Ha nem pénzt keresel vele, akkor teljesen felesleges egy 2000+€-ba kerülő váz. Meg ha normális üveget akarsz rá, azok is 6-800€ körül kezdődnek leginkább.
-
törölt tag
Engem például zavar, nem is szeretnék semmiképpen olyan megoldást, mert amit én fotózok ott legalább kényelmetlen lenne, rosszabb esetben használhatatlan.
anaqer: Pontosan, az APS-C még szerintem nagyon sokáig megmarad a lelkes amatőr-félprofi területen (de amúgy akár profik is tudják használni, csak divat lenézni, mert nem FF). Madarászni kimondottan jó, hogy elég egy kisebb kályhacső is, vagy ha már nagy, másfélszer messzebb lát. Meg természetfotósoknak, utazó fotósoknak sem mindegy, hogy 2-3kg felszereléssel mászkálnak, vagy 5-6kg-mal.
Én pont inkább azt várnám, hogy az egyre jobb érzékelőkkel egyre több értelmet nyer a crop kategória is, és nem feltétlen kell majd kicsengetni a FF felárát. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#27070592 #11 üzenetére
Mikor pár éve még dedikált videokamera kellett a videózáshoz, megfordult a kezeim között pár darab camcorder, később forgattam többféle komolyabb DV vagy SxS tárolós videokamerával is (jellemzően Sony XDCAM-ekkel), ezeknek mind ilyen Pana G80-szerűen nyitható-forgatható LCD kijelzője volt és többször tapasztaltam már kontakthibát. Az árkategória gyakorlatilag nem is számított.
Sajnos ez a "megvigyázott" állapotra tett megjegyzés inkább úgy állna meg, hogy "keveset használt". Egy pro gépre meg amúgy nem mindig tudsz úgy vigyázni, sokszor nem is csak egyetlen gazdája van, hanem bekerül egy stúdióhoz, kölcsönzőbe, szerkesztőségbe és kapnak is rendesen az élettől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest