- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
"A magyarországi árak egyelőre még nem ismertek, elvileg majd a hónap legvégén derül fény ezekre, ahogy arra is, mikor kerülnek majd fel a telefonok a hazai boltok polcaira."
Na, hagyjanak már ezzel a folyamatos időhúzással
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Aryon87
félisten
válasz Donki Hóte #48 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
veterán
Na, volt valami bemutató? Ma van március idusa...
-
realist
őstag
Egyébként csak érdekesség képen megnéztem az emlegette S7 edge induló árát ami 820 EUR volt, ami akkoriban lévő 314 Ft os árfolyammal számolva kb 257e Ft lehetett. Most ugye a kb 385 az EUR ezzel számolva az S7 315e forint lett volna.
Most ehhez matekol az ember egy várható 12X árat (600 EUR) mindjárt más lenne 188e -be lenne mint mondjuk 231e-ért.
Erről a kis kínaiak nem sokat tehetnek... -
Smiro
senior tag
Kicsit túltolod nem A telefonban lévő kamerától milyen szintet vársz? A telefonok ára is gond Hát akkor vagy nem kell venni, vagy el kell menni oda dolgozni, ahol meg is fizetik a munkádat és nem ellopják a pénzed. Európa legszarabb országában mit vársz? Példa: Pár éve román ügyész a magyar ügyész fizetésének negyedét kereste. Ma 4x annyit keres kezdőként, mint itt egy középkorú. A Ron is erősebb, nem kicsit. Sajnos. Szóval nem a telefon fika. A fizetésünk. Szerintem. Ráadásul meg amire kell telefonba fotó lehetőség, arra pont jó, a 12-es meg főleg nem lesz rossz, azt hiszem.
-
Kampó
senior tag
ne haragudj de egy telefonról beszélünk... negyed millio ft-ért.. ha neked ez kávépénz örülj neki.. A kamerát sérelmeztem benne semmi mást.. Rengeteg telefonom volt és lesz is... de a Xiaomi kezd a tucat kinai szintjén lenni. Hánnyák a telefonokat követhetetlen mennyiségben és logokátlan szériákkal.. az újabb számozású van hogy roszabb mint elődje.. vagy amivel jobb az nulla.. de lagalább drágább... ugyan azt adják el 3 néven.. Apró lényegtelen különbségekkel.. és kezd túlárazott lenni a portéka.. a kezdeti nagy kedvenc Mi mix 2 höz képest stilusban és megjelnésben ár érték arányban habokba vannak a mostani telefonjaik..
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Roland861010
veterán
Remélem ebben sem lesz MHL támogatás...mint a 400ezer Ft(mostmár csak használtan 180ezer)-os Mi11-ben.
Eladó Apple MacBook Air M3 13 8GB / 512 GB
-
Aryon87
félisten
Sose fogom sztem megérteni, mire ez a vezetéknélküliségre izgulás. Qi töltés feleolyan hatékony, mint a kábeles. Pláne ha van 20 millió bejövő hívás meg 600 üzenet. letesz, felvesz, letesz felvesz. Miért is jó ez?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dilajoska1
őstag
válasz dilajoska1 #34 üzenetére
Ja neked is mi 9-ed van/volt 🙂🙂🙂 Valahogy nekem nincs is kedven lecserélni. 2 dolog ami jól jönne az az Ois és a dupla hangszóró.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
Az én telefonomban is van 20W-os Qi töltés és 120.000-ért vettem újonan. Igaz hogy 3300mAh-s az akksija de üzemideje megegyezett a vele egyidős S10+-al.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Füleske
addikt
Tehát ha nincs benne QI töltés, akkor butított a telefon. Hát, ez is egy vélemény. A telefonokban gondolom kicsit nehezebb megoldani, hogy bele is férjen, és ne (nagyon) menjen más (pl. akku méret) kárára. Tehát gondos tervezés kell hozzá, ami mindjárt nem 2 fillér. Egy fogkefénél meg mondjuk tök mindegy hova teszed. Ha ezt olyan egyszerű lenne megoldani, ahogy képzeled, akkor valaki csak megcsinálná jelenleg is, a piaci előnyért, nem gondolod?
Redmi, Poco, Xiaomi: szerintem tök mindegy, mit írnak rá. Mit tud, milyen minőség. Ár/érték arány. Írtam, hogy mi a hátlap - nem műanyag - ez a tény, de úgy látszik, hogy szelektíven olvasol.
Mit kellene megcáfolni? Azt hogy nincs benne QI töltés? Hát, tényleg nincs. Nem is akartuk megcáfolni.[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
Pont azt írtam, hogy alapnak KÉNE lennie, de sajnos nem az még a 150ezresben sem, holott kb 6 éve volt valami 60ezer körüli nokia ami tudta, és kínai 40ezer körüli telefonban is volt. Nem egy drága bonyolult történet. A technika adott, még a 8ezres fogkefénél is működik.
Nem a mondataim kicsavarására kéne elvinni a beszélgetést. Az tény, hogy butított. Ez bevallottan egy Redmi átnevezve. Nem értem mi a problémátok. A műanyag hátlap az mindenképpen rosszabb anyagminőség tekintetében mint az üveg, vagy a fém - ez szintén tény.eddig nem tudtatok megcáfolni csak jelzem. Én örülnék a legjobban, ha tudnék venni jó áron Pocót, de ne emeljük már piedesztára azért.
Aláírás
-
addikt
-
Kampó
senior tag
Szerintem a töltési mizéria kiküszöbölhető normális aksival. hogy csak este kelljen töltened a telefont... Amig alszol meg marha mind1 hogy kábelt kell e rádugni vagy nem.. Az autós dolog sem álltalános .. neked éppen praktikus.. De én nem azért döntenék két telo közt mert az eggyik vezeték nélküli töltést tud.. Volt olyanom ami tudott.. adig használtam amig megnéztem.. FUUDEJÓÓ.. lapozzunk.. A poco f2 pro anyag minöségére nemtudom mi a panaszod, nehéz massziv darab fém kerettel üveg hátlappal... A pop up kamera meg a legjobb megoldás ami létezik mert teljesen szabad és "sziget" mentes az elölap... rengetegen vagyunk rengeteg igénnyel és más más felszereltség élvez priorítást... Korrekt hardver korkt hangszóró jó kijelző jó kamera szoftveres támogatás.. Jó anyag minőség.. "nem tucat dizájn" szerintem ezek fontosabbak,, de ez én vagyok..
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
Nem tudom anyagminőség alatt mit értesz, alu keret, elöl-hátul gorilla glass. Hogy nincs szelfilyuk, az szerintem inkább előny, ha megnézed a "tartós tesztet", szerintem nem az elromlós fajta a pop-up kamera, hiába mozgó alkatrész. [link]
"QI: Igenis alapnak kéne már lennie 60ezer feletti kategóriában" Írj már ilyen telefonokat. -
Laci.M
senior tag
Az "erősen" butított az tényleg túlzás, de ha volt már a kezedben MI (nem T) akkor tudnád miről beszélek.
Jó telefon a Poco, de egy MI után azért anyagminőségben sajnos visszalépés. Az F2 pro-ban levő pop up kamera pedig no comment. Telefonban nem sok helye van mozgó alkatrésznek. Nem, nem 16 éves kislány vagyok aki állandóan szelfizik, de az arcfelismerést szeretem, be van kapcsolva a telefonon.QI: Igenis alapnak kéne már lennie 60ezer feletti kategóriában akár használod akár nem. Rengeteg ettől haszontalanabb dolog van ami alap már sok telefonban.
Amíg nem volt Mi9-em én is hülyeségnek tartottam, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon kényelmes és hasznos. Autóban nem kell a vezetékekkel bajlódni, az irodában csak rárakom a QI töltőre és már tölti is, ha hívnak leveszem, nem lóg a kábel stb. Nem kell mindenhol ezt erőltetni, otthon mai napig 2A-es buta töltőt használok, estére tökéletes.
Amúgy én nagyon szurkolok, hogy kiadjanak egy olyan Poco telefont ami nekem is megfelel, szivesen maradnák a xiaomi családban, de jelenleg egy használt Oneplus jobb alternatívának tűnik.Aláírás
-
Kampó
senior tag
-
őstag
A 11T Próról nem tudok nyilatkozni, csak amit láttam a fotós topikban, de a 11T-t használtam pár napig, arról magabiztosan állítom, hogy a kategória egyik legjobbja a főkamera. A céges S20 FE-mmel van nagyjából egy szinten.
Kizártnak tartom, hogy gyengébb képeket készítsen a S7-től. -
neoforce
aktív tag
Sajnos a Xiaomi palettából tudomásul kell venni hogy a zászlós hajókon kívül a többi csak redmi a tavaji szériaból is csak a sima 11 től lehetett érdemben kamerárol beszélni,ettől még jó telefonok lehetnek de a Xiaomi értékelhető kamerarendszert csak a felsőkategóriába tesz .Ez van .
-
Kampó
senior tag
zsinorban csalodtam 3x a xiaomiban... hardvert odateszik a hangzás is álltalaban korrekt... de a kamera az vicc kategoria... ès itt nem a 60-80e ft os xiaomi-rol van szó... hanem a 200-250ezres 11t ès a 11t pro... ròl.. de a poci f2 pro kameraitol sem vertem magam földhöz .. nevetseges hogy 2022 ben... 200e ft os telefon szarabb kepeket csinal mint a 8 èves s7 edge...
-
Laci.M
senior tag
Jó a Poco, de sajnos erősen butított. Röhej, 2022-ben nem tudom lecserélni a 3 éves Mi9-em, (kb) 220ezer alatt, ami legalább azt tudja mint az akkor 100ezerért vásárolt csúcstelefon.
1eurós tétel a QI töltés, de nem képesek belerakni még egy 150ezres telefonba sem.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
joey04
titán
oltak pletykák a Xiaomi 12 Ultráról is, ez a telefon nem valószínű, hogy jövő héten leleplezésre kerül.
Pedig az lenne végre az igazán érdekes.
-
Aryon87
félisten
Csodás Forintunk miatt ez a család is csillagászati áron jön. Csak a 12Pro 500ezer felett fog indítani, akárcsak a Honor Magic Pro 4. Fene esne bele...
Még a sima 12 esetén számítok egy barátibb árra, bár sztem az is 400k felett indul.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Füleske
addikt
válasz Donki Hóte #7 üzenetére
Ha jó ár/érték arányt akarsz, akkor érdemes megvárni a Poco F4 szériát.
-
őstag
válasz Donki Hóte #7 üzenetére
Remélem valami értelmes előrendelési akciót kerítenek mellé. Ha már úgy is meg kell baszódni a gyenge forint miatt.
Illetve a Goboo áraira is kíváncsi vagyok, érdemesebb lesz-e ott vásárolni. -
SkyLine3000
addikt
Púp hátán púp...
-
veterán
Nagyon jó kis telefon lenne, csak nagyon durva lesz az ára (még akkor is, ha már csak 390 Ft az euró, és nem 400 ).
Nézegettem a korábbi csúcsszériákat, még most is eléggé húzós az áruk, de egy Mi11-est olcsóbban meg lehet venni használtan, mint egy Mi10-est, pedig a Mi10 csak 1 SIM-es, mókolni kell a dual SIM használathoz
-
Doki42
őstag
Várom, miben fejlődött.....ja a support miatt, az nagyon gyenge.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
szzs
csendes tag
2022-ben március 15. az keddre esik, nem szerdára.
-
neoforce
aktív tag
válasz viragdani01 #2 üzenetére
Nem halottam még köszönöm.Amugy varom a 12x et.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
neoforce
aktív tag
Mi az az Idusán?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- SQL kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest