Március idusán startol globálisan a Xiaomi 12

Március 15-én, kedden 13 órától közvetítést tart a Xiaomi, ahol kiderül, melyik modelleket viszi a nemzetközi piacra a 12-es szériából.

Ahogy arról korábban szó volt, magyar idő szerint március 15-én délután, 13 órától online közvetítést tart a Xiaomi a cég közösségi csatornáin és weboldalán, melyen bemutatják a nemzetközi piacra szánt Xiaomi 12-ket. A mobilokat Kínában már leleplezték, így ismert, mi várható.


[+]

Az európai piacra a kiszivárgott információk szerint a Xiaomi 12X, Xiaomi 12 és Xiaomi 12 Pro érkezik, ezekhez árakat is társítottak már, 600 eurós, 899 eurós és 1099 eurós induló címkére kell számítani. Bár voltak pletykák a Xiaomi 12 Ultráról is, ez a telefon nem valószínű, hogy jövő héten leleplezésre kerül. A GSMArena az Ultra kapcsán azt írta, 4900 milliamperórás akkura és 120 wattos vezetékes gyorstöltésre lehet majd számítani a telefonban, ha valamikor megjelenik. A 12-es széria mellett új tartozékokat, köztük okosórát és okoskarkötőt is bemutathat a Xiaomi.

Azóta történt

  • Xiaomi 12 Pro - túlmelegedés

    Igényes megjelenés, jó összeszerelési minőség, szép kijelző, erős hardver. Csak épp nem tudja kihajtani magát, mert percek alatt túlmelegszik, az akku pedig lemerül.

Előzmények

Hirdetés