- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Pont azt írtam, hogy alapnak KÉNE lennie, de sajnos nem az még a 150ezresben sem, holott kb 6 éve volt valami 60ezer körüli nokia ami tudta, és kínai 40ezer körüli telefonban is volt. Nem egy drága bonyolult történet. A technika adott, még a 8ezres fogkefénél is működik.
Nem a mondataim kicsavarására kéne elvinni a beszélgetést. Az tény, hogy butított. Ez bevallottan egy Redmi átnevezve. Nem értem mi a problémátok. A műanyag hátlap az mindenképpen rosszabb anyagminőség tekintetében mint az üveg, vagy a fém - ez szintén tény.eddig nem tudtatok megcáfolni csak jelzem. Én örülnék a legjobban, ha tudnék venni jó áron Pocót, de ne emeljük már piedesztára azért.
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
Az "erősen" butított az tényleg túlzás, de ha volt már a kezedben MI (nem T) akkor tudnád miről beszélek.
Jó telefon a Poco, de egy MI után azért anyagminőségben sajnos visszalépés. Az F2 pro-ban levő pop up kamera pedig no comment. Telefonban nem sok helye van mozgó alkatrésznek. Nem, nem 16 éves kislány vagyok aki állandóan szelfizik, de az arcfelismerést szeretem, be van kapcsolva a telefonon.QI: Igenis alapnak kéne már lennie 60ezer feletti kategóriában akár használod akár nem. Rengeteg ettől haszontalanabb dolog van ami alap már sok telefonban.
Amíg nem volt Mi9-em én is hülyeségnek tartottam, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon kényelmes és hasznos. Autóban nem kell a vezetékekkel bajlódni, az irodában csak rárakom a QI töltőre és már tölti is, ha hívnak leveszem, nem lóg a kábel stb. Nem kell mindenhol ezt erőltetni, otthon mai napig 2A-es buta töltőt használok, estére tökéletes.
Amúgy én nagyon szurkolok, hogy kiadjanak egy olyan Poco telefont ami nekem is megfelel, szivesen maradnák a xiaomi családban, de jelenleg egy használt Oneplus jobb alternatívának tűnik.Aláírás
-
Laci.M
senior tag
Jó a Poco, de sajnos erősen butított. Röhej, 2022-ben nem tudom lecserélni a 3 éves Mi9-em, (kb) 220ezer alatt, ami legalább azt tudja mint az akkor 100ezerért vásárolt csúcstelefon.
1eurós tétel a QI töltés, de nem képesek belerakni még egy 150ezres telefonba sem.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garamciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest