- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Megtaláltam az első működő TWRP-t hozzá.
[letöltőlink]
Nincs DATA TITKOSÍTÁSI PROBLÉMA A TWRP-BEN!
A szokásos módon telepítendő:1. Fejlesztői lehetőségekben USB debugging engedélyezése
2. Működő ADB és Fastboot kapcsolat a PC-vel
3. adb devices parancs (ekkor egy felugró ablakban engedélyezni kel az ADB-t)
4. Akkor van jól működő ADB kapcsolat, ha megjelenik a parancssorban a telefon kódsora
5. adb reboot bootloader parancs (ekkor a telefon újra kell induljon Fastboot módba)
6. fastboot devices parancs
7. Akkor van jól működő fastboot kapcsolat, ha megjelenik a parancssorban a telefon kódsora
8. fastboot flash recovery redmi7.img parancs kiadása
9. amennyiben csak SUCCESS üzenetek érkeznek a flesselés alatt
10. fastboot reboot parancs beírása (de még nem nyomod meg az entert)
11. hangerő fel gomb nyomvatartása közben enter lenyomása a PC-n
12. addig tartod nyomva a hangerő fel gombot, míg el nem indul a TWRP
13. TWRP-ben [DMVerity_ForceEncrypt] telepítése, ha rootra van szükséged [Magisk19] telepítése
14. RebootNálam hiba nélkül működött és működik. SAJNOS EZ NEM GARANCIA ARRA, HOGY BÁRKI MÁSNÁL IS FOG. A TISZTÁNLÁTÁS KEDVÉÉRT: EZEKET A MŰVELETEKET MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGZI A TELEFONJÁN.
Forrás: cn.miui.com
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #37 üzenetére
Köszi.
Note -nál sem sokkal nagyobb a mozgás...
-
Milestone2
nagyúr
szakterületek = szakterületed
Jó a Mi Fiókom....azonnal engedte nyitni.
Most már csak a Global Fejlesztői ROM kéne megjelenjen...Fura volt megnyitni a telefon xda oldalát...
...nem volt még olyan telefonom, ahol szinte üsresség fogadott az xda-n. -
Milestone2
nagyúr
válasz
#86973952 #34 üzenetére
Ez a Te szakterületek!
[Nézd meg a képet, és döntsd el...] -
helixP
nagyúr
válasz
Milestone2 #31 üzenetére
Sírjak vagy nevessek...?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #30 üzenetére
Halló.
Hogy-hogy nem china verziót vettél?Jó a gép? Nagyimnak kellene valami jó áras, megbízhatóan működő okostelefon. A méret és a rendszer optimális lenne neki. Nagy okostelefon zsonglőr.
Fotózni is szokott a telefonokkal.
-
Milestone2
nagyúr
Szokni kell az új logót újrainduláskor
-
Milestone2
nagyúr
Csak a Global Fejlesztői fordításához kell.
Elég lesz Mesterem.
A Sáomi a csütörtöki döntésével kihúzta alólam a talajt...eddig a Redmi3S, Redmi4A, Redmi Note4 hármassal ellenőriztem a fordítást...mindhárom támogatását megszüntették a héten...
Lépnem kellett. -
helixP
nagyúr
válasz
Milestone2 #28 üzenetére
Üdvözletem! Ön csak a legjobb helyeken tűnik fel
Elég lesz a 3/32?
-
Milestone2
nagyúr
Tiszteletem Helix úrnak. ;-)
Ma tulajdonosa lettem egy 3/32-esnek. -
helixP
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #25 üzenetére
Custom rom mindig van
-
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #25 üzenetére
én is féltem tőle,de baromi gyors telefon,jött rá egy frissités,ezzel minden Magyar lett,nincsenek kínai feliratok,és a kamera is szuper lett.Meg vagyok vele 100 százalékosan elégedve,pedig tartottam tőle én is.
-
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #23 üzenetére
ki fogsz nevetni.Meizu 16th-ra és baromira nem bántam meg.
-
törölt tag
nem bánom hogy váltottam xiaomiról,az utolsó telefonom egy mi mix 3 volt,de számomra unalmas,hogy félévente cserélnek modelleket,sőt a mi mix 3-at már nem is lehet kapni az eustocknál,talán 2 hónapig lehetet kapni,unalmasak a formák,batár mérettel.Pedig nem rossz telefonok.Ha majd megint lessz emberi méretben egy jó telefonjuk,biztos visszatérek a márkához.Ez a redmi széria meg nekem egyáltalán nem tetszik
-
-
icp1970
senior tag
2 GB RAM miatt számomra felejtős.
-
juuzer
addikt
Hát remélem.
Ahogy elnézem, konkrétan nincs olyan telefon, amire azt tudnám mondani, hogy másodtelefonként tudnám hurcolni ha esetleg a jelenleg másodtelefonkánt használt P9-em/SE-m megadja magát. A Note 9 mellé meg tényleg nem tartom praktikusnak még egy 6-6,2"-es telefon cipelését :/
-
-
Tigryss76
tag
Hell!
Most akkor marad full HD+ a panel? GSM Arena-n HD+ van írva.
Mi az igazság?Köszi a válaszokat!
-
arnoldito
senior tag
-
sanzi89
addikt
Normális méretű telefont már nem is gyártanak? Minek Note méretet kapnia a sima Redmi-nek?
A Redmi 2 Pro-t kellene lassan cserélnem, de egyszerűen nincs mire.
-
juuzer
addikt
Továbbra se értem, hogy mi értelme a Redmi 7-nek a Note 7 mellett azon kívül, hogy valamennyivel olcsóbb lesz
-
NorbixD
tag
A 2 GB RAM már elég soványka. Kár hogy ekkorára nőtt. Aki valszeg ilyen méretű telót vesz az nem csak telefonálásra akarja majd használni arra pedig kevés az előbb említett RAM.
-
Mr.Silkó
veterán
A címnél valami nem gömbölyű, még Alice szokásosan csavart megfogalmazásait tekintve sem.
On: Nem igazán érzem ennek a modellnek a létjogosultságát, így, hogy már beérte méretben az egyébként szerintem első ránézésre remekül sikerült Note 7-et. Oké, hogy valószínűleg olcsóbb lesz a Note-nál, de akkor már egyszerűbb lett volna a Note-ból több variációt kiadni, emellett pedig maradhatott volna a sima Redmi széria a kisebb méretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi önálló branddé avanzsált termékvonalának alapmodellje hivatalos megjelenési dátumot kapott.
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest