Március 18-a a Redmi 7 bemutatója

A Redmi széria alapból a Note 7 modellel nyitott, márkanév tekintetében legalábbis függetlenedve a Xiaomitól, amit a Redmi Note 7 Pro követett Snapdragon 675-tel és  Sony IMX586 szenzorral. A pro modell kikerülte az MWC-t, de egyelőre Kínát is, mivel Indiában mutatkozott be elsőként. A most felfedett március 18-i eseményen azonban nem csak a Note 7 Pro nemzetközi premierje esedékes, de a Redmi 7 is főszerepet kap. Az információt a Redmi brandmenedzsere Lu Weibing osztotta meg a Weibón.


[+]

A Redmi 7 nem lesz kisebb, mint a Note modellek, viszont Snapdragon 632-es szettet kap 2/16, 3/32 és 4/64 GB memóriakiosztás mellett, ami nyilvánvalóan egy szinttel lejjebb pozicionálja a komolyabb variánsoknál. A kamerarendszer marad kettős, a hátlapon viszont mindössze egy 12 és egy 5 megapixeles szenzor dolgozik majd, míg a 6,26 hüvelykes FHD+ panel szigetén egy 8 megapixeles egység foglal helyet. A 4000 mAh-s akkumulátor marad.

Azóta történt

  • Rossz hírek a Redmitől

    A Xiaomi Redmi Note 7 Pro sajnos nem kerül nemzetközi forgalomba, kizárólag Indiában és Kínában lesz elérhető.

  • Leleplezték a Redmi 7A-t

    A friss márka egyszerű megoldást választott arra, hogy bemutassa legolcsóbb termékét: a kínai Weibón leplezték le a termékoldal részleteit.

Előzmények

Hirdetés