- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Szomorú ezt olvasni, hogy így járt szegény WP. Nekem nem volt, én megmaradtam a droidnál, mert számomra nagyon fapadnak tűnt a WP8. Pedig az ötlet jó lett volna, meg én is abban bíztam, hogy ha kevés a gyártó, zárt a rendszer, akkor meg tudják oldani, hogy jól összerakott hardvert adjnak (ez meg is van), mert androiddal sajnos rengeteg dzsunkaszutyok telefon látott napvilágot, ami erősen lehúzta a droid megítélését. De sajnos, ahogy a fórumokat olvasgattam, a WP10-el nem sikerült jót alkotniuk, és ezt ők is belátták, és gyakorlatilag elengedték
-
vlevi
nagyúr
Androidon a Sygic is ingyenes. Pontosabban, a tesztidőszakban (7 nap?) teljes hangnavigációval működik, azután a hangnavicgáció nem elérhető, de továbbra is működik. Vagy a Nokia Maps, szintén offline, igaz, eléggé egyszerű.
Google Maps nekem nagyon nem tetszik. Az mondjuk jó benne, hogy PC-n, nagyképernyőn megtervezheted az útvonalat, de akkor sem az igazi.
Ja, Sygic van WP-ra is, próbáljátok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest