- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
válasz
Klaus Duran #12 üzenetére
A Xiaomi-nak is van egy modellje a Mi4 ez még talán kapható, de használtan biztos előfordul.
#: A 925-öm amíg működik marad, nem cserélek, és kompromisszumot a droiddal is kötni kell, vagy ilyet, vagy olyat, de kell és persze az örökzöld főzőcske, de okosan. Droidból csak Nexus sorozatot "érdemes" venni, ha a támogatási ciklust fontosnak tartjuk, ill. a drága telefonok némelyike....
-
Obyboy
addikt
válasz
Ha csak a HTC M8 WP az egyetlen egyetlen normális wp telefon akkor az a gáz, hogy egy fecske nem csinál nyarat.
Gyakorlatilag van egy világszerte mindenhol használt PC-s oprendszere a Microsoftnak, ugyan ezt rá tudják tenni tabokra és telefonokra. Simán meg tudnák oldani a 100%-os szinkronizációt telefon, tablet és notebook/asztali PC közt, ennek ellenére csökkennek az eladások. Ennyire nem lehetnek szerencsétlenek/bénák. -
törölt tag
válasz
A droidos verzió sem érdekelt senkit, a Windowsosat még annyian se vették meg szerintem. Mit értünk az alatt, hogy normális? Pl. a Vaio készüléke nagyon komoly lett. Valami olcsó kínai márka kellene mögé, a droidnak is jót tettek.
(#17) Dilikutya: Nekem 620-am volt ugyanazzal a hardverrel, hát 2015-ben már nagyon kevés volt. Főleg a RAM.
-
hyperspace
őstag
válasz
Klaus Duran #8 üzenetére
Nem is sz@rnak mondanám, de nekem hiányérzetem volt, mikor a 735-öt használtam anno. Nagyon régen a 800-as kicsit tovább bírta, mint a 735 4 hónapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest