Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz
fordfairlane #148 üzenetére
Egyszerubb lenne ha ugy tenned fel a kerdest, hogy: Hany olyan win/lin topic van ahol nem volt flame.
Igy nem kell szamolgatni es a ha megvan a szam csak kivonjuk az ossz topicszambol.
-
negyedes
addikt
Szerinted mi alol irok most? Nem azt montam, hogy a linux szar, vagy , hogy a Windows milyen jo. HANEM azert mert valakinek mast hasznal mint te vagy mast gondol mint az mar hulye.
En meg voltam olyan alapotba mint Te, de "felnottem" es belattam minek szidni a masikat. En mindket OSen ugyan ugy dolgozok, gyorsan, hangtalanul.
A 8.10 meg mindig fagy, es meg mindig nem jo az ACPI kezeles egyik disztronak se. Lehet, hogy a gep mar regi ez is benne van.
-
negyedes
addikt
Hehe
.
En a kocka forgatasat meguntam vagy egy fel ora alatt, 2 nap alatt meg mar utaltam is mert idegesito volt, hogy meg kell varjam mig oda forditja ahova akartam, a Desktop Wall jobb munkavegzes celjabol.
floatr: Tudom, de mivel o sem hozot fel semmilyen kezzelfoghato ervet.......
Egyebbkent nekem se volt bajom az ubuntuval kiveve a 8.10est. Most a 9.04 RC megy tokeletesen. -
negyedes
addikt
ami megbízható
8.10 olyannyira megbizhato volt, hogy az X vagy a kernel omlott ossze orankent.
Lassab volt mint a Vista. Debian nem ismeri az ACPI fel ora alatt lemerit az aksit 60% jaratja a procit, Fedora kiakad meg a liveCD futattasakor, Opensuse lassu.
Par pelda, (az en tapasztalataimbol), hogy mennyire is megbizhato valami. Fiatal lehetsz es naiv.
belenézhetek a forráskódba
Persze es minden r=1 juzer alma.Minden disztro ele leulsz es veigolvasod a forrast? Nem semmi vagy es raadasul mennyi idod van!
Most igazat adok moonman-nek, tenyleg divat az MSt szidni.
-
negyedes
addikt
Minek mégegy vindóz?
Minek megint uj Ubuntu/Fedora/OpenSuSe/stb kiadas?(direkt nem linuxot irtam, ha tudod miert, akkor jo....).
Fejlodunk igy az OSnek is kell haladni a korral es hat az XP mar lassan 9 eves lesz. Meg a biztonsaga se a legjobb dehat te ugyis honaponta rakod ujra(bocs na nem igy van).
A tudasod ezen a teren hat, hogy is mondjam, eleg keves, de te vagy a franko csavo mert tudod mi a tuti. Kell a flame, kell......kicsit szanalmas mar ez igy. -
negyedes
addikt
válasz
Mr.Csizmás #70 üzenetére
Elso link: a sátán gépe.
-
negyedes
addikt
Ha mar igy elorementunk a windowsokban, itt egy klasszikus:A Szomszedok es a Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- OLCSÓ MONITOROK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged