- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
De nem is kell ezeket fejleszteni. Legalábbis ilyen ütemben. Persze az akkumulátort nem árt, de más technlógia kell ide. És akkor a mérete sem fog noni. Amúgy az akkumulátorok könnyen újrahasznosíthatóak.
Adjanak ki készüléket, nem azt mondom. De 5-6 évente. És akkor nem 2 év lenne a gari (sőt, ma már igyekeznek 1 évre leszorítani), hanem több. Kénytelenek lennének normálisan legyártani a készülékeket. Természetesen aki nem a megadott hőmérsékleten, funkciójának megfelelően használja, az bukja a garit, mint eddig.
Sebestyen01: +1
-
Eclips21
őstag
és (#39) Ricardo
A kijelzője nem a legjobb, kamerája katasztrófa főleg, hogy mint tudjuk gyárilag hardverhibás(újra indul egy nagyobb fókuszáláskor, 5.0ban már szinte megszűnt). A flash led felkapcsolása elképesztően lassú, S4-ben érintésre kapcsol, de N4-ben elég sok idő. Nincs LTE(ha jól tudom). OTG nem támogatta, SD-t se( jó tudom egyik nexus se, engem ez nem zavart mert 16GB-om volt, de se otg se ez..) Nekem az egész készülék egy gagyi hatást keltett, az üveg hátlap szerintem csak tetőzte a dolgot. Szóval én úgy érzem ez nem NEXUS telefon, igazából semmi-t se tudott csak a gyári frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest