- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te azt írtad, hogy a Nexus 4 "szar". A felhozott hibák jelentős része nem igaz, vagy van rá megoldás. Egy 2012-es, azonos árkategóriás telefonnal összemérve a Nexus 4-nek a két felhozott hibája volt (kamera és SD kártya hiánya). A többi, általad felhozott dolog nem hozzá mérhető, az LTE sem igazán, hiszen az LTE ritkaság volt akkor is, és komoly felárat is kértek érte. Az SGS3 LTE mondjuk azért mérhető össze a Nexus 4-essel, mert abban legalább már 2GB RAM-ot pakolt a Samu is, míg a simában csak 1GB volt.
Ha meg csak a gyári rendszert nézed, akkor a Samsung Galaxy S3 még Lollipop-ot sem kapot, szóval még rosszabbul áll az összevetésben...
Ez nem fanboykodás, mert tényszerűen állok a témához, elismerem az N4 hibáit, viszont az erényeit is. Az általad felhozott érvek elég gyenge lábakon állnak, pozitívumokat meg nem vagy hajlandó elismerni, pedig akadnak...
-
A kijelzője 2012-es korát tekintve teljesen jó, a kamerája gagyi az akkori árkategóriához képest, azt megadom. A flash LED most 6.0.1.-es Chroma-val kevesebb, mint egy másodperc alatt bekapcsol, szóval az nagyon nem igaz, amit leírsz. OTG van egy csomó custom kernelben, nálam is működik most (Taurus kernel). Az LTE-t megint nem értem, 2012-ben, mikor kijött nagyon nem volt még jellemző. Ellenben akkoriban a 2GB RAM sem volt jellemző, még az SGSIII-at is képesek voltak 1GB RAM-al kihozni a samuék. Az SD kártya támogatásának hiánya momentám szerintem is gáz, de ebben konzekvens a Google, mert az összes Nexus ilyen. Ellenben a mai napig azonnal van rá szinte mindig frissités az XDA-n, többféle ROM és Kernel fejlesztés és így tovább. Sok flagship telefonnak nincs ilyen bázisa... Csak nézd meg, hány készülékre érhető el a 6.0.1.. Na, a Nexus 4-esre két napja kijött például...
Az üveg hátlap meg egyéni izlés kérdése, nekem nagyon tetszik.
Összeségében azt mondom, hogy az N4 még most is vállalható kis teló. Amit pedig leírtál róla, azon "hibák" többsége vagy nem igaz ma (OTG, Flash bekapcsolási idő), vagy pedig kissé túlzó elvárás egy olyan telefontól, ami 2012-ben jött ki (pl. LTE). Ami valóban a hibája, az az SD kártya támogatás hiánya és a kamera - ennyi.
-
Ricardo
titán
"A kijelzője nem a legjobb, kamerája katasztrófa főleg, hogy mint tudjuk gyárilag hardverhibás(újra indul egy nagyobb fókuszáláskor, 5.0ban már szinte megszűnt). "
gyárilag hardverhibás vs 5.0ban már szinte megszűnt nekem valahogy nem fér össze. Ha hardver gond, akkor nem javulhat az új szoftverrel sem.
A kijelzőt nekem is szoknom kellett az amoled után, de gondom nincs vele, sőt már az amoled a furcsa, ha a kezembe kerül egy olyan készülék. Visszafele is pár nap lenne. Ez megszokás kérdése.
Mondjuk ez én vagyok. Vannak akik ilyet nem vennének, van akik olyat.
A led bekapcsolása nekem nem tűnik lassúnak Igaz én S3*ról váltottam.A kinézet és anyagválasztás megítélése egyéni. Szerintem minőségibb mint az S3 volt, de kinek hogy.
Csak ezért kérdeztem rá:
"szerintem a google is menekulni akart mar tole xD"
Ez azért fogott meg, mert amennyire tudom az egyik legsikeresebb nexus. Nem véletlenül kata meg az LG az 5 gyártását, illetve a 6 után most az 5x is LG.
janeszgol:
Ez szép gondolat, de szoftveresen nehéz fejleszteni az akku méretét, a kijelző technologiát, felbontását, méretét, az optikát, a grafikus chipet, és a processzort. Azt nem lehet elvitatni, hogy a hardver is rengeteget fejlődik (azt nem vitatom hogy talán túl gyorsan is), de ezeket szoftveresen nehéz lenne fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest