Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGaIn

senior tag

válasz Gabesz84 #88 üzenetére

Kormánymegbízott...
    Igaz kikérte a véleményünket de hogy finoman fogalmazzak kerestem a véglegesben változtatásokat amiket javasoltunk de nem találtam.... persze én voltam a naív...

• SaGaIn

senior tag

válasz Gabesz84 #67 üzenetére

Nem beszélek hülyeségeket.

Csak ti nem fogjátok fel amit írok, húzzátok a hülyébbnél hülyébb párhuzamot az ittas vezetéssel és véditek az Adobe-ot mint ha ő tőle kapnátok a fizetést.

Nem azt mondtam hogy nem fogom tudni megoldani, csak azt, hogy jócskán túllépi az Adobe ezzel a lépéssel a jóhiszeműség határát.

Mellesleg nem, nem telepíthetek régebbi böngészőt mert az IBSZ tiltja, a Flash használatánál meg csak annyit ír, hogy az legfrissebbet kell használni. Azt nem is tilthatja mert vannak azt használó dolgok. De ne is foglalkozzatok a részletekkel védjétek csak az Adobe-ot és az anti felhasználóbarát hozzáállását.

Ricsip: "A biztonsági öv nemhasználata, vagy piásan vezetni szimplán tilos, nem pedig döntési szabadság!" ez így van viszont azt felejtitek el hogy az adobe nem hatóság és nem nem tilthat be így dolgokat. És nem továbbra sem lehet egy lapon említeni a két dolgot.

"Lehet, hogy nem életek múlnak rajta (bár ki tudja, akár lehetett arra is példa közvetve), de gazdasági károkat tud okozni." Persze mondj egyet közvetve.... nagyon meg kell erőszakolnod ezt dolgot de hajrá... egyébként a az íly módon való betiltása sokkal nagyobb károkat okoz... mutass egy példát ahol a flash haszálata önmagban gazdasági kárt okozott. Nem fogsz találni

Új hozzászólás Aktív témák