- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenGoblin
őstag
válasz
blueMerle #15 üzenetére
Nem kicsit irritáló és flame keltő módban válaszoltál. Mint mikor a kutyának odadobják a kaját azt mondják neki zabálj.
És ezek után még neked áll feljebb és jössz a korommal amit nem tudsz, meg azzal, hogy gyűlölni foglak. Mind feltételezés, nem tény! És akkor próbálod menteni a menthetőt, hogy segíteni akartál, de nem mindegy milyen módon ugye?Legyen szülinap, segítek
Szívesen
Aztán jött az elnézés kérés az is kifigurázva.reggeli harmat a fűszálakon vagy épp mint egy unikornis lehellete a szivárványos habcukoka hegy tetején
Majd lezárod és sértődötten elmész.
Rendben, legyen ahogy írtad akkor. -
blueMerle
veterán
válasz
GreenGoblin #13 üzenetére
Úgy fest, ez a ha van sapka ha nincs sapka esete - eldöntötted hogy mindegy mit írok, gyűlölni fogsz (ami egyébként pont nem érdekel, de mindegy). Az égvilágon semmi bántó nem volt abban amit írtam, sőt, elsősorban segíteni szerettem volna mert azt hittem hogy ezzel az információval nem vagy tisztában. Aztán elnézést kértem -bár nem volt miért, de ahogy majd idősebb leszel ezen Te is átlendülsz- ezzel pedig keltem a feszültséget.
Biztos hogy velem van a baj?
De ne válaszolj, mert nem érdekel a válaszod, innentől kezdve ignorállak a fórumon, javaslom, ugyanígy cselekedj Te is. Kellemes további időtöltést.
-
blueMerle
veterán
válasz
GreenGoblin #10 üzenetére
Elnézésed kérem, de szerintem semmi bántó nem volt abban amit írtam, sem ahogy írtam. Ezentúl óvatosabb, finomabb és gyengédebb leszek, mint a reggeli harmat a fűszálakon vagy épp mint egy unikornis lehellete a szivárványos habcukoka hegy tetején... ezt megigérem neked
De a témához visszatérve: ez nagyjából olyan, mintha azt írtad volna: nem volt gyárilag számológép az Androidos készülékemben. Mintha nem létezne a Play Store
Ráadásul a Mi Fit hivatalosan támogatja a 3rd party watch facek telepítését, így esélyes hogy pont ezért nem foglalkoznak vele az app fejlesztői (persze, abban teljesen igazad van hogy illene)
-
Laci.M
senior tag
Csak azt éri meg megvenni. Ugyan az a CN mint a GLOBAL, az NFC úgysem használható itthon. Annyi az egész, hogy amikor a dobozból kiveszed akkor csirkelábak vannak rajta, de az első indításkor angolra vált. Az elmúlt 2 évben legalább 8 miband-et vettem ismerősöknek/munkatársoknak (miband 3-4-5 vegyesen) és mind CN volt.
-
Van ékezetes karakter kezelés,ahogy az újabb Amazfiteknél is.Youtubeon Legendd (Tamás Zsolt) csatornáján van is bemutató a Mi Band 6-ról.
Amúgy a cikkhez is hozzászólva:
Amint lehet itthon kapni én váltok is az 5-ről,ez a nagy kijelző nagyon bejön.
Eddig mindegyik széria bevált nálam. -
blueMerle
veterán
válasz
GreenGoblin #3 üzenetére
Több száz watch face érhető el egy rakás 3rd party appal, csak úgy, mondom
De legyen szülinap, segítek: [link]
Szivesen -
-
Cyrin
addikt
És hogy áll a magyar ékezetes karakterekkel? Még mindig sehogy?
-
Potyka03
senior tag
Megéri megvenni a nem global változatos mi band 6-ot?
-
Laci.M
senior tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Én a Band 2 óta használom (2-3-4-5), és én sem érzem ezt a visszalépést. Tud mindent amit tudott korábban. Nem fagy le, nem veszíti el a kapcsolatot. Nem értem mire gondolsz. A másik ami nálam nem jelentkezik az a drasztikusan megnőtt fogyasztás. Nekem a 3-4-5 mind kb 18-20 napig megy el, napi sokszáz értesítés, 3 ébresztés és legnagyobb alatti fényerő esetén. Igaz a pulzust csak edzéss esetén méri.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Évek alatt szinte semmit sem változott az app. Az elérhető watchface-ek is nevetségesek. Azokat sem frissítik sosem.
-
Mill3r
tag
Remélem lesz mihamarabb teszt a cuccról.
Szemegetek vele, de megvárom az első véleményeket -
bollokcs80
Korrektor
Én haszáltam többet is (1-2-4-5), nagyon jó kis kütyük de az eszköz fejlődésével párhuzamosat a Mi Fit app színvonala egyre zuhan, jó lenne abba is egy kis energiát fektetni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen autót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest