- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
GreenGoblin #13 üzenetére
Úgy fest, ez a ha van sapka ha nincs sapka esete - eldöntötted hogy mindegy mit írok, gyűlölni fogsz (ami egyébként pont nem érdekel, de mindegy). Az égvilágon semmi bántó nem volt abban amit írtam, sőt, elsősorban segíteni szerettem volna mert azt hittem hogy ezzel az információval nem vagy tisztában. Aztán elnézést kértem -bár nem volt miért, de ahogy majd idősebb leszel ezen Te is átlendülsz- ezzel pedig keltem a feszültséget.
Biztos hogy velem van a baj?
De ne válaszolj, mert nem érdekel a válaszod, innentől kezdve ignorállak a fórumon, javaslom, ugyanígy cselekedj Te is. Kellemes további időtöltést.
-
blueMerle
veterán
válasz
GreenGoblin #10 üzenetére
Elnézésed kérem, de szerintem semmi bántó nem volt abban amit írtam, sem ahogy írtam. Ezentúl óvatosabb, finomabb és gyengédebb leszek, mint a reggeli harmat a fűszálakon vagy épp mint egy unikornis lehellete a szivárványos habcukoka hegy tetején... ezt megigérem neked
De a témához visszatérve: ez nagyjából olyan, mintha azt írtad volna: nem volt gyárilag számológép az Androidos készülékemben. Mintha nem létezne a Play Store
Ráadásul a Mi Fit hivatalosan támogatja a 3rd party watch facek telepítését, így esélyes hogy pont ezért nem foglalkoznak vele az app fejlesztői (persze, abban teljesen igazad van hogy illene)
-
blueMerle
veterán
válasz
GreenGoblin #3 üzenetére
Több száz watch face érhető el egy rakás 3rd party appal, csak úgy, mondom
De legyen szülinap, segítek: [link]
Szivesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest