- Milyen okostelefont vegyek?
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Macrodroid
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Megéri ez az optane dolog?
Engem Linus meggyőzőtt és megvettem a PrimoCache-t és igazából full meggyőző.
Egy darab 1 terás WD blue HDD-t gyorsít egy 120-as kingston ssd fele/fele arányban, 50% write, 50% read cache-ként (sokat kisérleteztem mire kijött az én kis lelki világomnak megfelelő megoldás és ez nyert, amúgy ajánlott inkább csak read cache-nek használni ha a gyors írás nem számít annyira, vagy akár 90/10 arányba elosztani).
1. Nem vagyok platformhoz kötve
2. Ha megnyikkan az SSD kidobom adatvesztés nélkül, beszerzek egy esetleg gyorsabbat/nagyobbat vagy amilyet éppen találok valahol óccsóé'.
3. Egy PC-re most ~30 dodó, de szoktak akciózni, érdemes figyelni.Lehet én látom rosszul, de nem igazán értem ezt a terméket. Tempóban lehet hogy gyorsabb mint egy SSD, de PCI-e SSD-t is be lehet primoval fogni és ott a különbség bár lehet hogy számszerüleg nagy, de gyakorlatban már nem igazán veszed észre mert így is meg úgy is instant kb.
Esetleg ha tényleg 4 giga ramba van belezsúfolva a rendszer akkor swapoláskor jó dolog lehet de akkor már sokkal egyszerűbb egy kicsit több memóriát beletenni és árban ugyanott vagy, tempóban viszont sokkal előrébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest