- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
aprokaroka87 #79 üzenetére
Szerintem a gyártóknak is jó, mert sokkal gyorsabban (ezáltal olcsóbban) ki tudják adni az új verziókat.
-
Wesder
titán
válasz
aprokaroka87 #74 üzenetére
Mivel van béta kb 6 hónappal előre, így megoldható lenne igen.
-
Wesder
titán
válasz
aprokaroka87 #72 üzenetére
Csak annyit kéne megszabnia, hogy az új rendszer bemutatàsa utàn az új mobiloknak kötelezően azzal kellene jönnie.
-
válasz
aprokaroka87 #70 üzenetére
Azért ne felejtsük el, hogy ki a "főnök". És az a Google, mert övé az Android rendszer a temérdek appal. Tehát ha a Google azt mondja ez mostantól így lesz, akkor a többiek kénytelenek elfogadni. Vagy kezdhetik a nulláról és fejleszthetnek saját rendszert, ami egyáltalán nem olyan egyszerű, tekintve, hogy még olyan nagy cégnek is beletörött a bicskája, mint a Microsoft...
(#69) EclipseGT Valahogy azért nem igazán érzem azt, hogy a frissítések arányban vannak az árral. Ha valaki azért egy ilyen készüléket vesz, akkor szerintem 3-4 évre is veheti akár. Egyébként amit mondtam, az részben az olcsóbb szegmensre is vonatkozik, ott sem vagyok elégedett a támogatással(a lá Huawei P9 Lite).
-
válasz
aprokaroka87 #4 üzenetére
Minden új szoftver verzió egyrészt hibajavítás, másrészt pedig új funkciók hozzáadása - szóval a kérdésednek nem sok értelme van szerintem.
-
moleculez
veterán
válasz
aprokaroka87 #21 üzenetére
Ahogy magukat szivatjak a jelenlegi frissítési rendszerrel.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Szerintem biztos, hogy nem kapta volna meg.
-
kovbandi82
őstag
válasz
Megkapta volna szerintem, minden 64 bites készülékre elérhető. 5 és az 5c csak azért nem frissült 11-re, mert még 32 bites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest