- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Szerintem kizárt, hogy csak 3 van. Józan paraszti ésszel ha végiggondolod mekkora kapacitással gyártják az elektronikát és ehhez képest mekkora a felvevő piac szinte kizárt, hogy ilyen sokféle elektronikával legyenek szerelve a projektorok. Egyszerűen nem adnak el annyi projit hogy ilyen sok gyártónak megérje. Valaki ha rááll egy éven belül akkora raktárkészletet gyárt le, hogy árat csökkent csak vigyék. Szóval ha hárommal megy szinte biztos, hogy másik tízzel ugyanúgy megy, mert szinte teljesen ugyanaz ebben a vonatkozásban mindegyik. Meg igazából egy DLP projinál nincs is nagyon mit variálni. Max hogy megegye a natívjánál jóval magasabb felbontást is a bemenetén és lekonvertálja magának.
-
priti
addikt
...de nem volt egy ember az AMD-nél aki megcsinál egy weblapot a 3D-nek? Te érted ezt? Nézd meg mit csinált az NV, kiírt egy weblapra tizendarab projit és azt mondta ezekkel megy a vision. Kééész, azt jó van. Nesze, támogatás. Meddig tartott volna letesztelni pár projival majd dobni egy lapot, hogy 5xxx VGA-val nesze neked bluray itt van, működik, ez az én testem vegyétek és egyétek. Ettől még a hatost ugyanúgy fel lehetett volna dobni erre a weblapra hogy ezzel meg aztán minden támogatott. Értesz, tök jó szuri volt az ötös , rengeteg embernek eladták és most amikor feltut a 3D piac egy csomóan anyáznak majd, mert le kell cserélniük és az egész egy weblap meg egy lejátszó és máris egy rakás projektoros felhasználó még évekig dícséri az AMD-t és legközelebb is tutira azt vesz. Ennyit nem ért meg? Fura.
-
priti
addikt
Persze költséghatékony, el lehet ezt így mondani, meg valamennyire igaz is, de ha az egészet nézed öngól is ugyanakkor... azon a szétakciózott 5xxx karin amit manapság eladogatnak annyi profit fel is lett áldozva, mint amennyit a hatos hoz, tehát itt nem a költséghatékonyság a fő szempont. Szépen nézegették a piacokat, ahogy felfutott a 3D TV értékesítés szépen reagáltak is rá a hatossal, de azzal számolhattak volna, hogy az NV le fogja csapni a magas labdát, kár volt elengedni az ötöst az elérhető támogatás nélkül szerintem. A projektorok piacát mintha nem nézegetnék annyira pedig ha fullos vizuális élményre hajtasz azért még mindig a projektor a legütősebb. Most bejött a lézer a led mellé, már izzót se kell cserélni, a TV-nek esélye sincs a versenyben ha a vásárlónak elég nagy a kecója a vetítéshez.
-
priti
addikt
Ez a része vili, de a 120Hz-es projektorokat támogatni lehetett volna teljes biztossággal. Azok között semmi érdemi különbség nincs, sőt zömmel 1.3-as HDMI-vel vannak még szerelve. Azért a projikat nem váltogatják úgy, mint az alsógatyát, így szerintem butaság volt kihagyni. Mindegy, mosmá' tökmindegy. Ez van. Jött a hatos oszt jó lett.
-
priti
addikt
120Hz-es projektora volt a srácnak.
Persze, nyilván nem garantál ez semmit TV-k esetén, csak nem értettem, hogy ha valamit meg lehet csinálni, akkor azt miért nem csinálták meg az ötöshöz. Szerintem belefért volna a terméktámogatásba. Most már tökmindegy, nyilván akinek fontos az hatost vesz. A két sorozat között teljesítménykülönbség csak olyan tessék-lássék szinten van. Az kevés volt önmagában érvként a hatos mellett és akkor már legyen csak azon 3D? Ezt tudom esetleg elképzelni... de fura. -
-
priti
addikt
...ez mind rendben, csak azt tudnám, hogy a hatos sorozatnak mi értelme volt
írta egy srác, hogy lazán nézte 5xxx AMD-vel a 3D bluray filmet, csak egy kis szoftveres trükk kellett hozzá, szóval csak a HDMI 1.4 miatt egy teljes sorozatot kiadni, amikor szoftveresen megoldható... há nemtom jobb volt e ez így.
Még mindig az ötös sorozatot árulják. Persze logikus, hogy így nem fogyott el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest