Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giot

addikt

válasz Abu85 #160 üzenetére

Abu jól gondolom hogy a 7XXX VGA-kban a Cayman GPU ránc felvarrott 28nm-esített változata lesz?
    Ez az egész CpGpu nekem nagyon érdekes főleg teljesítmény kérdésben, mert rendben hogy vannak előnyei, ami a teljesítményre is jótékony hatással lesz. De ha a mostani helyzetet vesszük alapul amikor egy felső kategóriás játékhoz azért kell, legalább egy 40e ft környéki VGA hogy FullHD-ban élvezhetően játszható legyen (az 5850Xtreme-et nem számolom ide, ott valakinek a Sapphire-nál elgurult a gyógyszere :) ) Szóval ha minimum ilyen értékű/teljesítményű VGA kell, hogyan fogja ezt egy APU megoldani, létezik hogy ekkorát fognak gyorsulni az APU-k pár éven belül, hogy ilyen magas igényeknek is megfelelnek majd?
    A DX11-es hype al kapcsolatban pedig. Nem hiszem hogy csak a tessz. az ami ennyire lényeges lenne benne, főleg hogy micsoda bakik vannak a kivitelezésben. Láttam D.A.2-t tessz on/off al szinte nevetséges volt bekapcsolt állapotban belesüllyed a lába a szereplőknek a talajba. Jelen állapotában értelmetlen egy feature, főleg ha hülyén használják.
    De a dirt2 ben nagyon tetszett a DX11 jelenléte. Láttam képeket 9ben és 11ben is. 11ben sokkal jobban tetszett, élethűbb volt ami köszönhető a fény árnyék leképzésnek, az élénkebb színeknek. [link]
    DX9ben pedig pasztellesebb, elmosódottabb a játék.
    Az igazat megvallva már abba sem vagyok biztos hogy ez a DX11 érdeme. :)

• Giot

addikt

Nem tartom valószínűnek hogy valóban megjelenne májusban. A 28nm viszont nagyon érdekel vajon mennyi teljesítmény többletet fog hozni.
    A jelenlegi 69XX videokártyákhoz képest. Hiszen az architektúra marad, csak a csíkszélesség csökken nem?

(#32) gb4400: Az pro helyett 50 lett a vége a számozásnak, az XT helyett 70. HD kezdetűek a VGA-k elnevezései. Nem értem mi bajod ezzel, nem nagy ördöngösség megkülönböztetni a régi 7k szériától.

Új hozzászólás Aktív témák