- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Máshogy látjuk a memória kérdést. Én szeretem tudni, hogy mi van a memóriában, mi mire használja, és míg XP-nél kb lehet tudni, Win7-nél már nem igazán, annyi a process... De túlléptem már ezen, hogy csak engem érdekelnek az ilyenek
Én nem örülnék, ha 8 Gb ram-om boot után tele lenne, mert amíg a HDD-ről feltölti, az értelmetlen pazarlás lenne...
-
fgordon
senior tag
Elmondja valaki, hogy egy Windows 7 miért eszik 700-900 mbyte memóriát, alap, XP sémával használva? (kb alap install után) És egy Windows 2000 / xp miért elégszik meg 120-200 mbyte memóriával, jól beállítva, kikapcsolva, ami nem kell? Hihetetlen fürge lesz akkor az XP is...
Windows 7-ben mi foglal 500 mbyte-ot plusszban az XP-hez képest?
Kinek van szüksége arra a sok alkalmazásra, ami ott figyel a háttérben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest