- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
tényleg másként látjuk, mert én meg örülnék neki.
az ember nem bootolgat naponta ötször, hogy akkora probléma legyen, ráadásul Win7-ben már nagyon jó a superfetch algoritmus, észre sem veszed indítás után, használat közben, hogy töltöget, mert nem fogja vissza a már futó programok teljesítményét.
#203: szerintem a superfetch pont hogy kevesebbet kerregteti végeredményben a hdd-t, mert egszer kell betölteni a cuccokat és nem minden indítás alkalmával. nekem legalábbis úgy tűnik, hogy egy óra használat után már akármit indítok, a hdd szinte meg sem mozdul.
#202: "mára ezek felett nagyon vastagon eljárt az idő. Ma általában leszedsz egy mpc-hc-t"
bocs, de ez így hüjeség, ahogy van. egyrészt a K-Lite-ban is ott az MPC, ha az kell, másrészt minek szednék le, ha WMP-t is tökéletesen alkalmassá teszi minden formátum lejátszására? a hideg kiráz, amikor egy gépen tizenhat féle lejátszó van minden szarhoz.az mkv meg lehet, hogy ipari szabvány, de egyrészt én még nem nagyon találkoztam vele máshol, csak warez oldalakon, másrészt ugye simán lejátszható WMP-ből is, tehát tárgytalan a téma.
-
julius666
addikt
Én szeretem tudni, hogy mi van a memóriában, mi mire használja, és míg XP-nél kb lehet tudni, Win7-nél már nem igazán, annyi a process...
Na XP-nél honnan tudtad mi van a memóriában? Ezt igazán elmagyarázhatnád. Gondolom nagyon otthon vagy számítógépes forensic területén.
Illetve szerinted ha az oprendszer nem használja a memóriát, akkor mi van benne? Azok a blokkok ki vannak kapcsolva? Vagy mi?
Megsúgom, nem, ugyanúgy zabálják az áramot, és ugyanúgy csordultig vannak, csak szeméttel.
Amíg a Win7 ha igény érkezik szempillantás alatt felszabadít az igénynek megfelelő memóriaterületet, addig neked semmilyen hátrányod sem származik az egészből (max gyorrsabban indul 1-2 programod - ejnye, szemét ms).
Persze a különböző prefetchek miatti plusz munka valóban nem feltétlenül hosszabbítja meg a vinyó élettartamát, sokan ezért ki is kapcsolják. De az másik történet.A Win7 nagyon jól vissza tudja fogni a memóriaszükségleteit ha úgy hozza a sors, ezt tapasztalatból mondom. Nem hozza az XP szintjét, de megközelíti azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest