- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Davidoff91 #21 üzenetére
Szerintem az SGS2-re az SGS-hez hasonlóan fém oldalkeret került, ami a kijelzőt védi az ütésektől. Csak a hátlap maga műanyag.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Davidoff91 #16 üzenetére
Egy Trophy-t vettem jó áron. Nagyon elégedett vagyok vele. A kamerája gyenge de ez általában igaz a HTC-kre ahogy olvasom viszont nálam ez a része nem is volt lényeges mert van fényképezőm. A többi viszont nagyon rendben van.
Közben látom már többen kinyomozták. De ez tényleg nem játszik nálad. Sensationt sajnos nem ismerem.
WP7-nek meg vannak hülyeségei de a Mangoval elég jó rendszer lesz szerintem. Nekem így is nagyon bejön. Barátnőmnek Androidos rendszere van és nagyon más. Explorer valóban lehetne jobb de ettől függetlenül elég normálisan lehet netezni vele. Meg persze van más böngésző is rá. Amúgy maga a rendszer rettentő gördülékeny és a felhasználói élmény is kiváló szerintem. 60k-ért szerintem jobbat nem vehettem volna mint ez a Trophy + WP7 páros.
-
AMD Power
titán
válasz
Davidoff91 #14 üzenetére
Én is így gondolom!
Gratula!
-
válasz
Davidoff91 #16 üzenetére
Egy nemes trófeával gazdagodott barátunk, mely nem alternatíva számodra.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Davidoff91 #16 üzenetére
Ebből a 4-ből a hardver alapján a samut venném, viszont ha nem fontos a csúcshardver akkor meg Desire S-t. Tudom az nincs a listában, de ki tudja hogy a 2.3 mikor jön az Incredible S-re, de ha az se számít akkor azt. LG-knek sokan panaszkodnak a szoftverére, bugos, meg minden, és egyenlőre ott is csak ígéretek vannak a frissítésre, de sehol semmi, holott a 2x-re elvileg már május végén jönnie kellett volna a 2.3-nak...
Nekem is nemrég lett meg a Desire S, és nincs szerelési problémám, sőt tavalyi hardverrel hasít mint a dög. Ha a Sensationnak lesz egy normális mechanikával megáldott qwerty-s változata talán lecserélem, de addig marad.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Davidoff91 #14 üzenetére
A HTC legalább jó hardvert pakol a telefonjaiba és normális OS-ekkel adja. Így csak nem jutnak Nokia sorsra még akkor se ha nem olyan innovatívak.
Most vettem pár napja az első HTC telefonomat. Picit ódzkodtam a márkától de eddig nagyon kellemes csalódás. Igen minőségi mind az anyaghasználata mind az összeszerelés minősége. Tény hogy elég drágák a készülékeik (én akcióban nagyon jó áron jutottam hozzá így ez nem releváns) de nem teljesen alaptalanul (persze szerintem is többe kerülnek mint amennyibe kellene).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest