Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
ennek sima patch-kent kellene jonnie, vicc, hogy penzt kernek erte
-
Polllen
félisten
Erősen meg van a warez sajnos, és nem is mindig tudják külön választani őket az origiktől...pl haver legutóbb egy hoston 1 killért 2 milla xp-t kapott...az a prestige szint ugrott is neki fejlesztés terén...
Amúgy a többiben egyetértek, ennyi pénzért veszel 2-3 régebbi, vagy 1 kevésbé régi gémet...vagy a duplájáért max féléve megjelentet...szóval erősen elgurult a gyógyszer, de sokan így is megveszik, miért változtatnának...
-
DriderG
tag
Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka... Nem, hogy örülnének, hogy a Steam+IWnet rendszerrel teljesen kiszorították a warez-t PC-ről is, illetve eddig nem látott eladásokat produkált a játék, most elkapta őket a hév, és rájöttek arra, hogy fél év alatt csinálnak 3 pályát, plusz kettőt átkonvertálnak, és akkor még több bevételt hozhatnak, hisz kis munkával majdnem fele annyi bevételre tehetnek szert, mint magával az egész játékkal. Nagyon nem tetszik ez a hozzáállás. Örülhetnének annak a több millió darab eladott PC-s verziónak, de inkább túlzásokba esnek. Aki meg ennyiért megveszi, annak lelke rajta, de szerintem nem éri meg... ennyiért veszek egy Need For Speed: SHIFT-et! (A COD4-hez az 1.6-os patch-ben ingyen adtak 4 pályát)
-
Thome
veterán
Én már az Cod1-el kezdtem a dolgot, kb 3-400 órával... a 2 folytatta 6-700 óráva, a 4 nem indult el a nyárig, annyira rossz gépem volt, azzal játszottam 20-40 órát, aztán jött az MW2, megvettem, játszottam a multival 60 órát, és ennyi. Többet nem áldozok rá, sok is volt, sok időt elvett az életből...
-
G4NXST4
tag
Hát ja, a sok csücske 8 éves nem játszott. Amúgy tényleg sokan nem játszottak CoD 4-el, akik most MW2-nek, ezen csodálkozok is. Szerintem ez azért van, mert szarrá van reklámozva. Egyébként én az igazi CoD-nak a CoD 2-őt tartom, aztán még a CoD 4 amin sok az újítás. CoD 5 az csak egyszerűen lemásolták a 2-ről az MW2 is csak egy másolat lenne, igaz ebben a CoD 4-hez képest van is rengeteg újítás. Sokan azért untak rá a CoD-ra, mert már annyit multiztak, hogy a fele is sok.
Ezt azoknak írom, akik a régebbi CoD-kal nem nyomták és nem értik, miért szídják le MW2-őt a "nagy CoD fanok" -
G4NXST4
tag
válasz
Balika23hun #13 üzenetére
Hát én is pont úgy vagyok vele, mint te.
-
Balika23hun
aktív tag
BC2 megjelenése óta nem játszottam MW2-vel. Nem a játékkal van bajom csak elegem lett az IW-netből meg a sok aim-osból. Több pénzt nem áldozok az MW2-re de ha ingyenes lenne akkor szívesen kipróbálnám az új pályákat.
-
Sicilian
addikt
Ezért pénzt kérni
-
akangels
tag
A DLC nem lesz ingyen PC re?:S Mintha máskor azt olvastam volna valahol hogy ezt steam leszedi magától szal vmi olyasmi mint egy patch :S ha fizetős lessz akkor maradok az eredetinél és no DLC:S
-
h-yle
addikt
Rohadjak meg, de érdekes módon nekem, és az én CoD-os baráti körömnek tetszik az MW2. Nem vagyunk HC CB mesterek, de pubon minden nap játszunk. és néha egy-két war is belefér a dologba (baráti alapon). Minden több jobb nagyobb mint az MW-ben. Persze hiányzik a ded szerver, a kihajolás, meg ilyenek, de attól még a játék igenis élvezhető.
Akinek meg nem tetszik nem kell vele játszani, lehet mással is, hiszen van (BC2, ARMA2) és lesz is (MOH) alternatíva.
A DLC mg kva drága, de meg fogom venni, mert _nekem_ megéri. Sőt úgy látszik még pármillió másik emberkének is. Ez is opcionális kiegészítő, szóval ha nem akarja nem veszi meg az ember fia.
-
LackoMester
addikt
Nagyon remélem, h. PC-re ingyenes lesz.
-
menalcas
őstag
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
5 annak aki nem COD4-ezett, és szerintem jó kis mapok lesznek MW2 ben is
Jah meg új modok is lesznek amit valahogy ez a pesszimista "csak 3 nem 5 társaság" mindig kihagy
-
Doki16
addikt
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Ezt én se értem, de látod mégis megint rekordot döntött, pedig csak 3 új pálya
-
kissd01
tag
Lehet tájékozatlan vagyok,de nem ingyenes lesz pc-re?
Ha mégis fizetős lesz akkor olyat köpök rájuk helyből,mint más nekifutásból!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged