- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- 25 napos üzemidőt és szuperfényes kijelzőt ígér a Vivo okosórája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Garmin topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerenkemnek
csendes tag
Én márciusban rendeltem meg a MI6-ot 6/128-cal a XiaomiSUPP-nál, de még a mai napig nem jött meg, és nem is tudnak mit mondani, hogy mi lesz, ami enhén szólva is dühitő. De látván azt, hogy a Mi8 érkezik, remélem kompenzálják a várakozásom.

Egyébként engem személy szerint nem zavar a notch ha a telefon összességében jól működik majd. -
VANESSZA1
őstag
-
törölt tag
Több helyen azt írják, hogy Notch nélküli lesz a mi8. Ha ezt behúzza a xiaomi, és esetleg b20-at is beleteszik (mert láthatóan terjeszkedés indult az EU felé), akkor a mi5-nek (ami a mai napig hibátlan) meglesz a méltó utódja. Ha sz.. r notch-os lesz akkor a mi szériás telefonról váltás lesz a Mi Mix 2s-re.
Mi MIX 2S, tehát az is Mi szériás...
egyébként meglepne ha nem lenne notch. -
VANESSZA1
őstag
Több helyen azt írják, hogy Notch nélküli lesz a mi8. Ha ezt behúzza a xiaomi, és esetleg b20-at is beleteszik (mert láthatóan terjeszkedés indult az EU felé), akkor a mi5-nek (ami a mai napig hibátlan) meglesz a méltó utódja. Ha sz.. r notch-os lesz akkor a mi szériás telefonról váltás lesz a Mi Mix 2s-re.
-
törölt tag
-
hajbel
addikt
-
Bossp
addikt
-
hajbel
addikt
Jó de ennyire ne általánosítsuk a még meg se jelent termékére. A megjelentekre lehet, de a még be se jelentettre ne. Még a garit se jósolnám meg, mert lehet, hogy az eddigi "1 éves küldözgetős vacak" helyett előállhatnak bármivel, amit a bejelentéskor szoktak megtenni. (Lásd Huawei - azóta elfeledett - 3 év garanciája.)
Mint már írtam, évek óta ezt várom...
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
janeszgol
félisten
Jó de ennyire ne általánosítsuk a még meg se jelent termékére. A megjelentekre lehet, de a még be se jelentettre ne. Még a garit se jósolnám meg, mert lehet, hogy az eddigi "1 éves küldözgetős vacak" helyett előállhatnak bármivel, amit a bejelentéskor szoktak megtenni. (Lásd Huawei - azóta elfeledett - 3 év garanciája.)
-
aelod
veterán
-
maczera
aktív tag
Szédületes tempóban fejleszt a Xiaomi! Már százféle modelljük nem kapható!

-
NumberGuy
tag
Ha van képernyő épített olvasó, minek a sziget?
De persze, ettől függetlenül bármikor elcserélném rá öregecske G4-emet.Elméletben már minden szenzor a kijelző alá tud menni, így előbb utóbb eltűnik a notch: https://napidroid.hu/kijelzo-moge-epitett-kameraval-keszul-a-samsung/
-
hajbel
addikt
Igen, kösz a helyesbítést.
Mindig nagyon vártam Mi csúcskategóriát, de sajnos folyton vétenek egy-két súlyos hibát, ami csúcskategóriában elfogadhatatlan számomra. Bezzeg alacsonyabb kategóriákban verhetetlenek. -
törölt tag
Dxomark tesztjei kb. semmit sem érnek. Éjszaka nem is fényképeznek. A P20 képei is istenkirályok dxomarkon, közben meg max a 10 mpx-es haszánlható valamire. Mondjuk 4K felvételre semmilyen körülmények között nem, se stabilizáció, se 60 fps. A Mi Mix 2 pedig a gagyi hangminőséggel lett elrontva, videó közben.
Ha a MIX 2S-re gondolsz, akkor ott a videó nem is kapott olyan jó értékelést, "csak" 88 pontot ért el, a fényképező 101 pontja húzta fel inkább az átlagot..
de egyébként igazad van. -
hajbel
addikt
Dxomark tesztjei kb. semmit sem érnek. Éjszaka nem is fényképeznek. A P20 képei is istenkirályok dxomarkon, közben meg max a 10 mpx-es haszánlható valamire. Mondjuk 4K felvételre semmilyen körülmények között nem, se stabilizáció, se 60 fps. A Mi Mix 2 pedig a gagyi hangminőséggel lett elrontva, videó közben.
-
joey04
titán
huawei-es vízjeles móka a képen.

amúgy meg évfordulós ugrás a számozásban.

valami egyedi esetleg?

-
aelod
veterán
Vess egy pillantást a P20 Pro DXO tesztjére, aztán nézd meg, hogy az összes összehasonlításban kb elhasal a konkurenciával szemben, még az OP6-tal szemben is, pedig ők aztán híresek a gyenge kameráról.
Már ezzel csak azt akarom mondani, hogy a DXO egy nagy kamu oldal, semmit nem adok a szavukra
Én sem adok ezekre a pontszámokra. Többet nyom a latba ha valakinek van az adott telefonból saját és berak ide pár tesztképet. Honor 10 kamerája is moslék képeket csinál belenagyítva..
-
törölt tag
Vess egy pillantást a P20 Pro DXO tesztjére, aztán nézd meg, hogy az összes összehasonlításban kb elhasal a konkurenciával szemben, még az OP6-tal szemben is, pedig ők aztán híresek a gyenge kameráról.
Már ezzel csak azt akarom mondani, hogy a DXO egy nagy kamu oldal, semmit nem adok a szavukra
-
hmb
aktív tag
-
[Prolixus]
addikt
Mert ez 3D-s arcazonosításra képes, a Huawei meg nem.
Ettől még ronda. De mondjuk tény, ők legalább tech-et raknak mögé...bár hogy mennyire lesz jó, arra még kíváncsi leszek. Azt persze nem értem hogy miért nem lehetett akkor úgy megcsinálni hogy alul ne legyen káva, felül meg igen, és így bőven elfért volna ez a 3D felismerő rendszer is, notch nélkül. Ja, persze akkor picivel szűkebb kijelző átmérőt lehetne felfirkantani a dobozokra, meg nem menne a telefon a divat után...
-
b.
félisten
Én tavaly szeptemberben vettem meg a MI 6-t gearbestről 400 dollár volt, vámot nem számoltak rá és semmi mást.
Köszi Mindenképpen figyelemmel kísérem az oldalt, ha megjelent a teló náluk.

-
törölt tag
Én nem vagyok a Notch ellenes egyház felesketett püspöke, de ennek már (megint) undorítóan nagy lesz, Ilyen Huawei P20 méretű notch még oké, de ez? Vissza az Iphone X szintjére gyakorlatilag. Csak tudnám hova tették a kínaiak az eszüket, ennyire azért nyilván nem akarják másolni az Iphone-t, még az Asus sem copy paste csinálta a design a Zenfone 5-ösök esetében...

Mert ez 3D-s arcazonosításra képes, a Huawei meg nem.
-
[Prolixus]
addikt
Én nem vagyok a Notch ellenes egyház felesketett püspöke, de ennek már (megint) undorítóan nagy lesz, Ilyen Huawei P20 méretű notch még oké, de ez? Vissza az Iphone X szintjére gyakorlatilag. Csak tudnám hova tették a kínaiak az eszüket, ennyire azért nyilván nem akarják másolni az Iphone-t, még az Asus sem copy paste csinálta a design a Zenfone 5-ösök esetében...

-
helltp
aktív tag
Notch van, jack nincs, inkább kihagyom.
-
janeszgol
félisten
Na ez érdekes lesz.
-
törölt tag
-
ablack
senior tag
Tavaly a Mi 6 bejelentésekor pedig a 7. évfordulót ünnepelték, nem?

-
törölt tag
A feloldás sebességére kíváncsi leszek, a videó alapján nem tűnik rossznak.. a telefon meg lesz ~200 mire ideér.
-
judas13
veterán
-
hardline
senior tag
Ezt a telefont várom már év eleje óta. Nagyon kíváncsi leszek a végeredményre. Remélem, hogy kamerában sikerült előre lépni.
Nagy kár, hogy földi halandónak esélytelen a fenti árakon hozzájutni. -
Sp4wni3boy
csendes tag
-
aelod
veterán
-
punky10
addikt
-
hajbel
addikt
Rossz kamera, rossz UI, rossz garancia. Inkább OP6-et vennék.
-
Fecogame
veterán
Noccs nélkül instant get is lehetne.
-
judas13
veterán

Azért az a Face id nem ütne kicsit a képernyőbe integrált szenzorral egyetemben - ennyiért.
A többi 1000$ plusszos gyártó mit lép majd erre....? -
Saccco
nagyúr
6.01" van a képen, ha a kijelzőről van szó.
Igazi hülye vagyok. Nem is láttam.

-
Jeanne d'Arc
addikt
-
RandomGosu
senior tag
-
Drughi
addikt
-
aelod
veterán
-
tibcsi0407
félisten
Elkapkodják mindet, majd a webshopok veszik meg Tőlük, szóval duplán is van rá pakolva.

-
törölt tag
-
b.
félisten
lehetséges valahonnan kintről ezt beszerezni ezen az áro? tudom vám áfa satöbbi. de most csak így egymás közt.

-
aelod
veterán
De persze, ettől függetlenül bármikor elcserélném rá öregecske G4-emet.Face Id-t is rebesgetnek...
-
MittuDomain_
őstag
De persze, ettől függetlenül bármikor elcserélném rá öregecske G4-emet. -
Saccco
nagyúr
-
törölt tag
Arról a plakátról az Infinity War jut eszembe

Amúgy azért szépen kúszik felfelé ennek az ára is. A Mi5 még valami 2000 körül indult, ez már 2800 yuan.
-
aelod
veterán
Ha az ár és a beépített ujjlenyomat olvasó valós akkor jó nagy fricska lesz a többi gyártónak

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Gurulunk, WAZE?!
- Robotporszívók
- Gothic Remake - Fókuszban a harcrendszer
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 128gb 81% aksi - Független KORREKT ÁRON
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro max 256GB gyári független 2027.12.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 3a Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Mindig nagyon vártam Mi csúcskategóriát, de sajnos folyton vétenek egy-két súlyos hibát, ami csúcskategóriában elfogadhatatlan számomra. Bezzeg alacsonyabb kategóriákban verhetetlenek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)