Május 31-én debütál a Xiaomi Mi 8

Fennállásának nyolcadik évfordulóját ünnepli idén a Xiaomi, éppen ezért a következő csúcsajánlata ugrik egy egész számot, és Mi 8 néven debütál. Ezt elég egyértelműen jelzi a friss poszter, amely a május 31-ei, Sencsenben esedékes, éves nagy Xiaomi eseményre hívja fel a figyelmet, de a Mi 8 titulust a MIUI.com is használja.


(forrás: MIUI.com) [+]

Bár korábban Mi 7-ről és május 23-ai startról lehetett olvasni, úgy tűnik, a hónap utolsó napja lesz a piros betűs ünnep a gyártónál, és izgalmas információkból addig sincs hiány. Alább például állítólag a Mi 8 képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóját lehet megpillantani, működés közben.

A Mi 8 Snapdragon 845-tel érkezik, ezt a gyártó jó előre bejelentette. Ami pedig a RAM és tárhely opciókat illeti, egy kémfotó tanúsága szerint a 6/64 GB-os variáció 2800 jüanba, a 8/128 GB-os pedig 3200 jüanba kerülhet. Ez 118, illetve 135 ezer forintot jelentene, ami ismét lehengerlően jó ár egy csúcskészülékért, még ha idetévedve erre tetemes felárat rá is kell majd számolni.

A Mi 8 árazása is kiszivároghatott
A Mi 8 árazása is kiszivároghatott (forrás: Weibo) [+]

A Mi 8 szenzorszigetéről is érkezett már renderkép, persze hivatalossá minden részlet csak 31-én válik. Jövő hét csütörtökön derül ki majd az is, mit tartogat még a sencseni eseményre a gyártó, ugyanis a MIUI-s fórumbejegyzés több készülék érkezését vetíti előre.

Azóta történt

  • Áttetsző hátlap és notch

    A Slashleaks videóján a Xiaomi Mi 8 látható, egészen részletesen, ugyanis a hátlap áttetsző. Cserébe van rajta egy termetes notch.

  • Mindent megerősít a Xiaomi Mi 8 doboza

    Minden eddigi értesülés helyesnek bizonyult a Xiaomi évfordulós készülékével kapcsolatban. Plusz, van egy újabb érdekes információmorzsa.

Előzmények

  • Ilyen lehet a Xiaomi-féle Face ID

    Jó minőségű renderkép bukkant fel a Xiaomi 3D-s arcazonosító rendszeréről, bár arra csak tippek vannak, hogy a Mi 7 jövőhéten megkapja-e.

  • Képeken a Xiaomi Mi 7

    Két egymástól független forrás is közölt valódi fotót a feltételezett Xiaomi Mi 7-ről, amelyek viszont tökéletesen megegyeznek.

Hirdetés