- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
A gond azzal van h olyan ficsörért kérnek el horribilis felárat a korábbi szériákhoz képest (az h hagyományos teljesitményben fejlödött remek, bár sztem ez alap) ami sehogy sincs pariban a ficsöre mutatott teljesitményével..mindezt okos módon még a kártyák rtx jelölésével sikerült tovább súlyosbítani..és akkor még a kisebb rtx-ek teljesitményéröl nem is beszéltünk, ami nem.más, mint egyszerü parasztvakitás..
Engem usert, mint végfelhasználót az érdekel h szemmel látható pluszt kapok e a felárért cserébe..az h ez a fejlesztőknek de jó meg dejólesz egyszer, pont nemérdekel.(a piros oldalon se érdekelnek az egyszer majd jo lesz vmire ficsörök)
De hálistennek engem ez egyáltalán nem érint, ilyen összegeket egyszerüen nem vagyok hajlandó fizetni pc alkatrészekért, de megértem azok felháborodását, akik ezügyben más hozzáállásson vannak.
Én inkább vettem ennek a kártyának a 3ad árán egy ps4pro-t, és megmondom öszintén nem nagyon érzem h szarul nézne ki a PCs változathoz képest, v h megzavart vna a 30fps (bár igazbén csak kalandjátékokkal tolom AC, RDR2 ). Az asztalimban meg marad szépen az 580 minden másra. Felölem aztán csödbe mehet mind2 gyárto a 200ezres meg félmilliós sz*rjaikkal együtt
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest