Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha muszáj 0-ról újrakezdeni a dolgokat, csakhát fájdalmas. Azt meg teljesen megértem, ha nem verik nagy dobra, mert minden ilyen próbálkozás erősen kétesélyes.
A privát egyéni véleményem meg az, hogy a piacnak ideje lenne dobnia a M$ függő DX-et úgy, ahogy van, és ráállni a platformfüggetlen API-kra, ami most éppen a Vulkan. Persze a M$ ezt minden áron el akarja kerülni, mert a winfosch halálát jelentené. A hardvergyártóknak meg feladná a leckét, hogy rá kell gyúrni a linux/android/stb támogatásra.
-
-
Még itt se egyértelmű a dolog, a 2070-nél tényleg jobb kb 8%-al - csak ugyebár ez kb 100 játékból 1db. A sima 2080-hoz képest viszont minden felbontáson lemarad a vízhűtéses Vega64 is.
Szval továbbra is várom az indokot, miért kéne Vegát venni. Saját szemszögből meg ugye ez van, igaz kicsit szerényebb procival (a resolve-ra sokmindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem radeon-barát...):
Nekem teljesen az jött le, hogy az Nvidia végre felnőtt a modern grafikus API-khoz és a compute-hoz. Ami még hiányzik belőle, az a double precision, bár olyan munkám egyelőre nincs/ha lesz, akkor tuti nem radeonnak v geforce-nak fogják hívni a vasat, ami számolja.
-
válasz
Carlos Padre #223 üzenetére
Akkor tudsz mutatni olyan DX12 tesztet, ahol a Vega 64 a 2080Ti közelébe ér, vagy legalább a 2070-et (!!) érdemben(10%+) legyúrja?
...
-
-
válasz
Carlos Padre #213 üzenetére
"ha a domináns gyártó nem egy csúcs DX11es kártyával jött volna ki megint 2018 végén, ami még mindig nem teljesen DX12 kompatibilis és a Vegák szintjét hozza. 2018 végén, érted? "
He? Mi baj van a DX12/Vulkan teljesítménnyel
?
A vega szintjén egy vega árazású VGA áll, sőt, kicsit jobban is teljesít a vegánál. Van még kérdés?
-
-
-
-
-
A kötelezővé tett RT egyenlő lenne az öngyilkossággal, a 3db RTX karin kívül még 320x240-en se menne el a játék...
#63: RT-ben én nem vártam semmit, úgy prezentálják az új technológiát, ahogy akarják. VISZONT raszteres teljesítményben reméltem volna egy Kepler-Maxwell szintű váltást (ugyebár az is azonos csíkszélen történt). Ehelyett 10% vagy egyenesen azalatti teljesítmény/fogyasztás "fejlődést" kaptunk, brutális feláron.
-
-
-
Hát ez így harmatgyenge, főleg egy félmillás kártyától.
(p.s.: eljutottunk odáig, hogy PH teszt híján más oldalak tesztje legyen lehozva
?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest