- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Hónapok óta használom, és 7-8 appot a ramban tartva is villámgyors a váltás köztük, közben 3 böngészőlapot megnyitva is (ennél többet nem szoktam, de valószínűleg több is).
Eddig sem fagyott akadozott, vagy gondolkodott, de mióta kijött rá a hivatalos Nougat, mégjobban hasít.
Elhiszem hogy láttál egy szarabb példányt, de nem hiszem abból messzemenő következtéseket lehetne levonni. Mert nem az az általános. -
Juhaszatti
addikt
Lehet telefonnal jó képeket csinálni, az S7 is szuper képeket lő.
Én azon akadtam fent hogy a cikk szerint változatlan a kamera, ugyanazt teszik bele mint tavaly. Új modellnél pedig ezt nem szokás, pláne a csúcskategóriában.
De valószínűleg ez nem így lesz, az hogy ez is 12mpx, még nem jelenti azt hogy nem fejlesztettek rajta. -
Juhaszatti
addikt
Kíváncsi leszek végül mi bizonyul igaznak ebből, de a kamera nekem is csalódás.
Nagyon jó az S7 kamerája, talán a tavalyi év legjobbja, de reméltem valami fejlesztést ezen a téren is.
(Bár csak a cikk írja hogy változatlan, az hogy mindkettő 12mpx még nem jelenti azt hogy ugyanaz)Nem baj, az Edgemmel talán elleszek még 1-2 évig, ma kijött a hivatalos Telekomos Nougat is itthon.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
FuRiONight #15 üzenetére
Nálam szerencsére az Samsungon, ezért is írtam olyan bátran.
Bár én ha tudom hogy 1-2 napon belül nem lesz szükségem egy appra, akkor azt az alkalmazásváltón belül kihúzom a memóriából, így 7-8 appnál ritkán van több bent.
Lehet hogy más felhasználói szokásokkal nem elég a 4GB. -
Juhaszatti
addikt
Bőven elég a 4GB androidon. Samsungon is.
Persze, ramból ugye sosem elég, meg minél több annál jobb.
De ne felejtsük el hogy minél több a RAM és minél több mindent tartunk benne annál több energiát is igényel, annál jobban szívja az akkut. Negatív hatással van az üzemidőre.
Ha egyszer 4GB-al teljesen fluid és röccenésmentes egy csomó appot memóriában tartva, akkor a többi felesleges és pazarló cerkahegyezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest