- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
Pontosan mikor jelenik meg a telefon tudni már?
-
Zolik
senior tag
Mobilarnánéknál mostanában semmi új hír nincs pedig rengeteg új kép és info látott napvilágot
-
gabesz839
senior tag
-
slimshady
senior tag
Még mindig várós.
-
RaveForce
veterán
-
rambustibi
őstag
Már offline...
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Eclips21 #109 üzenetére
De láttam képeket. Ezeket pedig úgy mondod mintha pozitívumok lennének.
Nálam 5'-ig telefon, afelett valami torz cucc a tablet és telefon között (phablet). Nem érdekes hogy hány %-a kijelző, nem éri át az ember keze utána meg csodálkozás megy mikor leejti az ember mert egy kézzel nem tudja lehúzni a notification area-t. Szerintem gusztustalan ahogy kinéz és a nagy kijelző is nemhogy kényelmetlen de teljesen haszontalan. Mondom ezt S7 tulajként.
-
Quasi_modo
nagyúr
Maradok annál, hogy csak akkor alkotok véleményt ha megjelent és mindent tudunk róla...
-
Dyingsoul
veterán
Ilyet beletesznek a specifikáció listájába, hogy Secured by Samsung Knox meg Samsung Pay?...
Röhög a vakbelem.
Egyébként nem azért a két fillérért de nem sok a különbség az S7 és az S8 között... Apple irány megvan úgy látom.
-
Ruzcak
tag
De amúgy elég lesz a 4 Gb és k*rva jól néz ki, más országokban ez nem sok pénz egy telefonért .
Biztos sokat elvisznek belőle. -
Ruzcak
tag
válasz
RaveForce #100 üzenetére
Igen user error.
Annyira mint az ujjlenyomat.Szerintem ennyi pénzért ennyi fejlesztést nem jó ár/érték.
Ez csak szvsz , hidd el nekem teljesen mindegy mit használsz.
Azt hittem a fórum a véleményekről szól de ezek szerint aki szerint nem jó a samsung az v user error v hülye.
De legalább edge a kijelző
Az ÉN véleményem szerint amit az lg ad adott összegért az jobban megéri mint a samsung.
De ez volt az első kommentem lényege is.
Hidd el ezen nem fogunk összeveszni engem nem foglalkoztat ha TE másképp gondolod -
RaveForce
veterán
válasz
Juhaszatti #99 üzenetére
Ugyan mar, ha nalad semmi baj, akkor csakis fanboy lehetsz
meg veletlenul sem nala van user-error...
-
Juhaszatti
addikt
Hónapok óta használom, és 7-8 appot a ramban tartva is villámgyors a váltás köztük, közben 3 böngészőlapot megnyitva is (ennél többet nem szoktam, de valószínűleg több is).
Eddig sem fagyott akadozott, vagy gondolkodott, de mióta kijött rá a hivatalos Nougat, mégjobban hasít.
Elhiszem hogy láttál egy szarabb példányt, de nem hiszem abból messzemenő következtéseket lehetne levonni. Mert nem az az általános. -
Ruzcak
tag
válasz
RaveForce #68 üzenetére
Igen, biztos nekem hasznom van abból ha más nem samsungot vesz.
Engem nem kell meggyőznöd max magadat.
Egy launcher egy waze és egy pár tab van nyitva a böngészőben és amikor visszaváltanék chromera akkor gondolkozik egy ideig aztán nem csinál semmit.
Ezt tipikusan a samsungoknál láttam sehol máshol.
Az alma is nagyra nőtt aztán elbaszta mert elbízzák magukat.
Ugyanez történik a sarszungnál is.
De fanboyoknak ugyse tudok érvelni -
törölt tag
válasz
mackoapo11 #94 üzenetére
Ahogy az LCD sem mindenkinek opció, így ezek a gyártók eleve kiesnek.
-
törölt tag
válasz
mackoapo11 #91 üzenetére
Mondjuk azok közül a gyártók közül sajnos egyik sem igazán ad AMOLED képernyőt.
-
ribizly
veterán
Ebben egyedül az iris scanner ami izgalmas, mert a többi már más gyártóknál és korábbi samsung modellekben is megtalálható tudás.
Így ez nem hiszem, hogy akkorát fog tudni ütni...
Persze minden évben ezt hisszük az apple-ről is aztán meg veszik, mint a cukrot. -
mackoapo11
aktív tag
Ha ez így lesz tényleg,akkor nagyon gyenge eresztés,de legalább drága lesz
Csak meg kell nézni a Huawei,LG,Sony,HTC csúcsgépeit,mind jobb ajánlat!!!
-
doooo
veterán
válasz
ChuckyCheese #80 üzenetére
Szerinted az ujjlenyomatolvasót csak úgy kidobták belőle?
-
A kommenteket olvasva úgy látom, megérett a helyzet a bővíthető RAM-os telefonok megalkotására (mondjuk valami hasonló módon mint az SD kártyánál)
Akinek elég a 4 giga, az veszi az alapverziót. Akinek meg kell még +32 giga, az vesz bele egy 128 gigás modult, a biztonság kedvéért. Megelőzve a későbbi mérgelődést, mert ki tudja, lehet, hogy a júniusi csúcsmodelleknél már ciki a 32 giga.... -
törölt tag
Nem látok 3 kilónyi indokot arra, hogy dobjam el az s7e-t ezért.
A kamera most is csak neccesen elég az élboyba, szerintem kellett volna valami újítás. -
Sanya
nagyúr
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Ha a ram üres, vagy van benne valami, akkor is pontosan ugyanannyit fogyaszt.
-
jacis
nagyúr
Mennyi nyafogás már előre...
Mit sírtok még nem is végleges a spec. -
Heinkel
csendes tag
válasz
FuRiONight #10 üzenetére
Ezt osztom
Ennyi pénzért hacsak parasztvakításból is ,de többet kéne domborítani...Szerintem a 7 is bőven jó még vagy 2 évig.De még egy note 4 is.Fölös pénzkidobás az egész,minden csoda három napig tart ugyebár...
-
carl18
addikt
Ez akkor a Snapdragoon verzió ? Mindegyik 4 giga ramot kap majd akkor? Én Többet hittem, mert a hírek szerint 6-8 giga ramot kap sok telefon idén. a 4 giga meglepő fordulat volt számomra, Kamerára kíváncsi leszek, majd jönnek a szám alapján döntők hogy a Xperia Z1 20 megapixeles és akkor az a jobb
-
Reinkz
senior tag
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Amit leírtál az nem igaz, szóval de felejtsük el.
-
BulletBill27
aktív tag
Mit keres rajta a Note 7 háttérképe? Csak nem ceruzát kap az S8 is? Jó lenne.
-
ChuckyCheese
tag
Lecserélték az ujjlenyomat olvasót egy fos írisz scanner-re.. gratulálok..
-
Szerintem csúcs árhoz,csúcs hw dukál. Minél több RAM,brutál proci,kijelző és mindenféle "felesleges" cucc. Ez a Samsung. Vérnyomás merőnek örülnék legjobban,mert ha felbasz,akkor lecsekkolnám mennyi van még hátra...
Viccet félretéve: S7 nekem nagyon bejött. Majd élőben ezt is megnézem magamnak.
-
-
doooo
veterán
Ennyi baromságot 7 sorba bezsúfolva...
Egyébként én azt mondom, hogy nyilván nem jelentene jelenleg szinte semmit se, hogy 6 GB lenne benne... de hosszabb távon valószínűleg már igen... És ha lehet, akkor miért ne rakjanak többet bele (épp ők, akik ennyire benne vannak a memóriagyártásban...), hogy időtállóbb legyen, és a számhajhászok is boldogok legyenek?
-
janeszgol
félisten
A ragtapasz hátlapról egy mukkot nem olvastam eddig, pedig azt sokan emlegették az S5-nél. A (kevés?) rammal elterelték a figyelmet.
-
Robertoq
őstag
Az információhoz grátisz a Slashleaks dobott egy képet az S8-ról egy igen izgalmas színvilágú tokba csomagolva.
Mit sem számít, hogy ez a Not7 képernyője -
takacsbotond
őstag
Ez a hír tuti kacsa, nem (csak) hülyék dolgoznak a Samunál.
-
Ruzcak
tag
Igen csak van egy kis különbség az értelmesen tervezett LG UI és az összehányott foswiz között.
Egy G2-t használok még ma is ,ebben 2 GB RAM van és még most is elég nekem.
Van egy S7 edge illetve egy S6 edge is itt a közelemben mindennapi használatban és szánalmas hogy van programozva a memória managemant, amikor egy browsertől összefo**a magát . Újkorában 2-300 k-s "flagshipek" -
wizzgeri
tag
Azért csinálhatnának kisebb méretben is felső kategóriás készüléket..nem mindenkinek kell tv a zsebébe..
-
kriver
tag
Valamivel el kell adni a Note8-at is. Majd abban lesz 6GB RAM, meg S-Pen.
Mikor az adatlapot olvastam, nekem kapásból ez ugrott be. Note-nál mindig kell valami plusz, hogy azt is vegyék. Gondolom akkuban már nem mernek "túlzásokba esni" -
CptAdamica
veterán
Juj de izgi, már alig várom, hogy megjelenjen, majd rá 1 hétre elkezdődjenek a samsung s9 pletykák.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #58 üzenetére
Az, hogy memóriában van valami nem egyenlő azzal, hogy fut is.
-
válasz
enginev3.0 #58 üzenetére
Nem az a baj, hogy ennyi kell bele, hanem hogy nem használja értelmesen a telefon
Oneplus 3T, memóriában egy csomó dolog (Facebook, Reddit, Firefox 12 megnyitott lappal, Outlook, stb.), szabad memória 1GB (a 6GB-ból) és a váltás az appok között abszolút instant.
Mindezt úgy, hogy átlag napon 2-2,5 óra SOT után még 50% alá nem ment...
Szerk.: Aláírom, hogy ez nem feltétlen átlagos felhasználás, és egy átlagos embernek 3-4GB elégséges lehet...
Szerk.2.: @ #60: Anno a Oneplus 3 korai szoftver verzióinál panaszkodtak arra, hogy hamar "takarított" a memória terén, kilőve a háttérben lévő appokat (és így agresszívan és feleslegesen szabadított fel), de a 3T esetében amióta megvan, én nem tapasztaltam ilyet.
-
enginev3.0
félisten
Nem az a baj, hogy ennyi kell bele, hanem hogy nem használja értelmesen a telefon
Bár gondolom közre játszik az akksi kímélő sok hülyeség ami benne van, ne hogy 5-6 app fusson a háttérben és lemerülne se perc alattLenne még dolog amiket ezekben a mobilokban nagyon meg kéne oldani
-
Straw
senior tag
válasz
RaveForce #52 üzenetére
Elég, és nincs benne annyi, de ha megnézed növekvő tendenciát mutat. (i6 1GB, i6s 2GB, i7 3GB)
Ne hasonlítsunk almát körtéhez.Saját rendszer, saját HW stb... Ez mindig a topic szanaszét trollkodásához vezet. Egyébként teljesen egyet értek veled, ha más megtudja csinálni akkor nyilván droidnál is illene, de itt jön be az hogy nem lehet ennyi telefonra optimalizálni, akkor nem kéne ennyit gyártani..... a szokásos érvek és ellenérvek. Az tény hogy egyáltalán nem hátrány ha van ram dögivel, ráadásul pont a kínaiak mutatták meg hogy nem is drágítja meg a telót. Ezért is írtam hogy ha már cca negyed vagy harmad milió HUF-ba kerül egy teló akkor annak ne csak az ára legyen high-end.
-
-
bolvar
senior tag
Komolyan egy átlagos gépben lassan nincs 6-8 giga memória de a telefonba kell
...Parasztvakítás rulez
Amúgy ez a képen csak nekem böki a szemem az dátum?
-
henrik1
tag
már rég 10 giga ramnak kéne lennie benne, a facebook és a gmail így alig fog egyszerre futni a chrome-mal.
-
Straw
senior tag
válasz
Heisenberg69 #7 üzenetére
Rég nem arról szól van-e értelme vagy sem. Ez egy kimondottam felső és prémium kategóriás telefon, prémium felső kategóriás áron. Aminél bizony az ember elvárja hogy specifikációban se legyen jobb eszköz nála a piacon (akár csak ideiglenesen is) ha már egy raklapnyi pénzt kifizet érte.
Az hogy van-e értelme? Nyilván nem feltétlenül, mindenki eldönti magában, de más már megcsinálta olcsóbban is, akkor a drágább eszközben alap elvárás hogy benne legyen. -
RaveForce
veterán
Zsenialis, hogy rumorokon megy az elegedetlenseg es a negativkodas... bar egy szakmai forumon pletykakra alapozni velemenyt... az is sokat elarul.. es minden evben ez megy, aztan minden evben felmossa a padlot a samsung a tobbi probalkozoval... unalmas..
-
Matada2.3
veterán
válasz
Juhaszatti #47 üzenetére
Akkor 2017 az S év mindenkinek. Semmi nagyobb erőforrás bedobás, csak az előző széria csiszolása. Gondolom a O+ se fog 8 gigával indítani az évben
-
TDynamite
csendes tag
A családban van S7E, használtam pár napot és a mindennapi használat során nem vettem észre, hogy annyival élesebb lenne a kép, mint a 720p-s telómon. Szerintem ez a feature inkább VR-nál jön ki, de ott nagyon. A cikkhez pedig kérdés : a QHD+ kijelző felbontás az nem 3200x1800? Én úgy tudom, ahogyan a Wikipédia is. Ha igen akkor az elég nagy előrelépés a 2560x1440-hez képest, de akkor a hardvernek is sokat kell fejlődnie, mert én találkoztam meg-megakadásokkal így is. Vagy esetleg bevezetnek egy Z5 Premium-hoz hasonló megoldást?
-
sipy888
aktív tag
válasz
FuRiONight #33 üzenetére
+1 (én nem tudtam ilyen röviden, tömören megfogalmazni)
-
A 4GB RAM-al csak az a probléma, hogy ez elviekben egy csúcskategóriás és csúcs-árú készülék lesz.
Akkor pedig elvárható, hogy memória terén is csúcs lesz, vagy legalábbis tartja a szintet a konkurenciával... -
sipy888
aktív tag
Hűha, bocs ha a samsung fanokat megbántottam (én nem vagyok az, de tényleg S8-at akartam/akarok venni, de megvárom a HTC 11-et és a G6-ot is azért).
Vártam volna
- min. 6 Gb ram-ot (nem akarom részletezni miért, csak úgy. De pl. csak azért mert 300 ezerért legyen benne annyi RAM, hogy4 év mulva is tudjam használni a telefont, mint a HTC One M7-emet most. Egyszóval most lehet elég a 4gb, 2 év múlva kitudja...)
- min. 4000-es aksit
- előrelépést kamera terén, még ha nagyon jó is az S7 kamerája, azért egy flagshipnél a fejlesztést én elvárom. (a cikk szerint a tavalyi kamera lesz a telefonba, ebből indulok ki)
- stereo hangszórót
- nekem jobban tetszene, ha az elején lenne egy samsung logó is (tudom ez szubjektív) -
blagolf
senior tag
Ennyi hasznos információt belepréselni egy cikkbe! Nahát!
. Nesze semmi fogd meg jól. Gondolom így van a szerződésben meghatározva. (heti 4-5 samu hír)
-
Carline
őstag
Ahogy elnézem az újjlenyomat olvasót, jobb kézben használva a telefont még kézre is esik, de balkezeseknek illetve bal kézben tartva elég kényelmetlen lehet a használata. Én jobbnak tartanám -ha már a hátlapra tették- hogy inkább középen lenne a kamera rész alatt.
Nem csúsztatgatnák a felhasználók az újjukat a kamerán, keresgélve a scanner részt. -
wozzy
tag
válasz
FuRiONight #33 üzenetére
De mi az a "komoly előrelépés" ??
Nehogy azt mondd, hogy a 6 gb ram
Legyen félbe hajtható és golyóálló is?
Azt se hiszem, hogy ez ugyanolyan képeket fog lőni mint az S7! De nyilván nem rosszabbakat!
Valószínű még így is, hogy nem lesz 50 megapixeles, ez lesz a csúcs megint fényképezőbe is. A mérce (az egyik) amihez a többi telót hasonlítgatni fogjuk.
-
Juhaszatti
addikt
Lehet telefonnal jó képeket csinálni, az S7 is szuper képeket lő.
Én azon akadtam fent hogy a cikk szerint változatlan a kamera, ugyanazt teszik bele mint tavaly. Új modellnél pedig ezt nem szokás, pláne a csúcskategóriában.
De valószínűleg ez nem így lesz, az hogy ez is 12mpx, még nem jelenti azt hogy nem fejlesztettek rajta. -
Zolik
senior tag
válasz
Juhaszatti #27 üzenetére
Meg lett már mondva 1000x, aki profi kamerát akar vegyen fényképezőt és ne telefonnal akarjon jó képeket csinálni. Azt hogy már most is ilyen profi képeket csinál szinte csoda. A telók soha nem fognak felérni a normál fényképezők szintjére.
Jó lesz ez, csak mi mindig elégedetlenkedünk, semmi nem jó... -
Juhaszatti
addikt
Kíváncsi leszek végül mi bizonyul igaznak ebből, de a kamera nekem is csalódás.
Nagyon jó az S7 kamerája, talán a tavalyi év legjobbja, de reméltem valami fejlesztést ezen a téren is.
(Bár csak a cikk írja hogy változatlan, az hogy mindkettő 12mpx még nem jelenti azt hogy ugyanaz)Nem baj, az Edgemmel talán elleszek még 1-2 évig, ma kijött a hivatalos Telekomos Nougat is itthon.
-
Olyanokat konkrétan soha nem állítottam, amiket te leírtál rólam.
(#25) sipy888: a kamerával mi a baj? Biztos, hogy nem ugyanaz a model lesz benne, mint a tavalyiban volt. Mivel jobb a 16 mp, mint a 12? A kép minősége számít, nem? Persze ha posztert akarsz nyomtatni, ott már látszódhat a különbség.
-
sipy888
aktív tag
4 Gb ram, tavalyi kamerák, 3000-es aksi (korábbi hír)???? Ez az idei Samsung flagship???? Lol nemár, pedig komolyan meggondoltam, hogy idén Samsungom lesz. Ha ez igaz, akkor felejtős, semmi újítás az S7-hez képest, pedig a Note balhé után aztán ígértek mindent.
-
kocsij
tag
válasz
FuRiONight #10 üzenetére
LG G6-ban is csak 4gb ram lesz.
-
Cilindrik
aktív tag
Magánvélemény de ezt a lekerekedett kijelző (itt nem az edge-re gondolok) valami k ronda: értem én hogy a Samu és az LG főtervezői együtt ittak valahol de a csapos igazán tarkónbhatta volna őket amikor látja mit skiccelgetnek részegen.
-
2o1i
senior tag
A kamerák nem változtak, az előlapi modul 12 megapixeles dual pixel technológiát integráló modul, ami eképpen (egyébként igen jól) szerepelt a nyári kameratesztünkön, az előlapra pedig 8 megapixeles szelfikamera kerül.
Az előlapi ugye hátlapi akart lenni?
-
Juhaszatti
addikt
válasz
FuRiONight #15 üzenetére
Nálam szerencsére az Samsungon, ezért is írtam olyan bátran.
Bár én ha tudom hogy 1-2 napon belül nem lesz szükségem egy appra, akkor azt az alkalmazásváltón belül kihúzom a memóriából, így 7-8 appnál ritkán van több bent.
Lehet hogy más felhasználói szokásokkal nem elég a 4GB. -
GeryFlash
veterán
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
,,De ne felejtsük el hogy minél több a RAM és minél több mindent tartunk benne annál több energiát is igényel, annál jobban szívja az akkut. Negatív hatással van az üzemidőre."
-
tomboy0013
veterán
Nevetnék ha a kisajátított snapi 835-tel lenne idén valami csúnya gixer.
-
FuRiONight
addikt
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Ha egyszer 4GB-al teljesen fluid és röccenésmentes egy csomó appot memóriában tartva, akkor a többi felesleges és pazarló cerkahegyezés.
Ha még fluid lenne, de nem az és ez a gond. A TouchWiz (újabban: Samsung Experince) szabálja a ramot, hiába nougat és elvileg jobb, de valahogy mégsem
-
Juhaszatti
addikt
Bőven elég a 4GB androidon. Samsungon is.
Persze, ramból ugye sosem elég, meg minél több annál jobb.
De ne felejtsük el hogy minél több a RAM és minél több mindent tartunk benne annál több energiát is igényel, annál jobban szívja az akkut. Negatív hatással van az üzemidőre.
Ha egyszer 4GB-al teljesen fluid és röccenésmentes egy csomó appot memóriában tartva, akkor a többi felesleges és pazarló cerkahegyezés. -
Fejvadi
nagyúr
Nekem elég lenne a RAM ennyivel is.
-
iNfAntRy
senior tag
Én csak telefonálásra, smsre, néha gpsre, néha facebookra és fényképezésre használom a telefonom így továbbra sem kell több az 1,5 giga ramomnál
-
Jakesz
addikt
válasz
Heisenberg69 #7 üzenetére
Ő amellett is kitart, hogy 5 colos telefonnál van értelme a QHD-nak, mert sokkal szebb, mint a FHD, szóval őt inkább csak a számok nagysága érdekli, és placebo hatással bemeséli magának, hogy ami nagyobb értékkel rendelkezik, az biztosan szebb/gyorsabb.
-
FuRiONight
addikt
Alapból az S7E-en 2Gb szabad (nálam). Elindítom a Steam-et, Discord-ot, Facebook-ot hozzá néhány weboldal és rögtön 700mb alatt van.
A hírhez: ez így nem lesz nagy szám, nincs komolyabb fejlődés a kamera terén, a memória mennyisége így 2017-ben kevés, főleg úgy, hogy a kínai telefonokban már tavaly is 6Gb volt. Az 5.8" pedig számomra már nagy, hiába lesz kisebb a káva. Az S7E után pedig nem vennék még egyszer hajlított telefont, rendes fóliát szinte lehetetlen találni hozzá, amit nem nyomnak fel a tokok.
Inkább az LG G6-ra, kínai oldalon új Oneplus és ZTE Axon 8-ra kíváncsibb vagyok, valahogy a samu mostanában nem az igazi (note 7 pl. és az S8 ), persze ez csak egyéni vélemény.
emvy és Jaka : azért egy 2017-es flagship-tól az ember elvárja, hogy minden téren a legjobb legyen, ha már az árazása is az egeket veri.
Egy 100k-s telefonnál más az elvárás, mint egy 300k-s készüléknél. Nem így gondoljátok?
-
hát szerintem meg 4 gb ram mindenre elég nekem annyi van és kb soha mondom soha nem megy feljebb 2,5gbnál jobban a fogyasztás ....
és szerintem ezt ők is látják...
-
válasz
enginev3.0 #4 üzenetére
Teljesen lenyegtelen, hogy a harom forumos ramhuszar mit gondol, ok ugyis folyamatosan takaritjak a memoriat valami programmal (LOL).
-
enginev3.0
félisten
Szerintem elég "nagy" bukás lenne a 4GB ram
Nyilván csak a kockák körében, de akkor sem lenne túl jó húzás tőlük
Vagy lenne 6/128Gb verzió vagy valami hasonló, nyilván fél milliós áron -
Csak 4GB ram? Az már kevés lesz úgy, hogy a konkurencia 6/8 GB-vel hozza ki a csúcsmobiljait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest