Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Ez nálam nem kipróbálás kérdése hanem egyszerűen nem vagyok hajlandő ilyen szinten elhatárolni magam a külvilágtól. Aztán pedig egy adott kor fölött (a HL rajongók túlnyomó része szerintem már ebban a korban van) az ember már csak elvétve játszik, ami azt jelenti, hogy nem fogja a nappaliját a VR játékoknak alárendelve berendezni, és nem költ ilyen összegeket játékkiegészítőkre (azon kívül, hogy már eleve kell egy elég erős PC is hozzá).
Az 500 eurót amúgy valami olcsóbb konstrukcióra írtam, az Index nyilván még kevésbé éri meg ha csak 1 játékhoz veszi az ember.(#16) SQX_Barto Szerintem nem a legjobb felmérés ez a HL3-ra. Ha nem adnak ki VR nélküli változatot akkor várhatóan elmarad a sokmilliós eladás, könnyen bukás lehet belőle. Bármennyi headset-et is adnak el mostanában, az semmiség egy manapság sikeresnek számító AAA játék eladásaihoz képest. Alapból nem túl nagy a PCs single-player FPS tábor, ezt még tovább szűkíteni a VR igénnyel nem kecsegtet túl jó eséllyel a sikerre.
Bár így legalább lesz egy kifogásuk, hogy miért nem csinálnak HL3-at, mert eddig nem sok volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Autós topik
- Battlefield 6
- Windows 11
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Asus Rog Ergo gamer szék
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest