Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Ez nálam nem kipróbálás kérdése hanem egyszerűen nem vagyok hajlandő ilyen szinten elhatárolni magam a külvilágtól. Aztán pedig egy adott kor fölött (a HL rajongók túlnyomó része szerintem már ebban a korban van) az ember már csak elvétve játszik, ami azt jelenti, hogy nem fogja a nappaliját a VR játékoknak alárendelve berendezni, és nem költ ilyen összegeket játékkiegészítőkre (azon kívül, hogy már eleve kell egy elég erős PC is hozzá).
Az 500 eurót amúgy valami olcsóbb konstrukcióra írtam, az Index nyilván még kevésbé éri meg ha csak 1 játékhoz veszi az ember.(#16) SQX_Barto Szerintem nem a legjobb felmérés ez a HL3-ra. Ha nem adnak ki VR nélküli változatot akkor várhatóan elmarad a sokmilliós eladás, könnyen bukás lehet belőle. Bármennyi headset-et is adnak el mostanában, az semmiség egy manapság sikeresnek számító AAA játék eladásaihoz képest. Alapból nem túl nagy a PCs single-player FPS tábor, ezt még tovább szűkíteni a VR igénnyel nem kecsegtet túl jó eséllyel a sikerre.
Bár így legalább lesz egy kifogásuk, hogy miért nem csinálnak HL3-at, mert eddig nem sok volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest